ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Τα κέρδη με τον Ολυμπιακό"

Παπαθεοδώρου: "Τα κέρδη με τον Ολυμπιακό"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραδέχτηκε ότι η προσεχής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Κηφισιά να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (VIDEO).

Η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο (21/12, 18:00) για τη 10η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε ότι οι Πειραιώτες είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.

Ο κόουτς της ομάδας των βορείων προαστίων ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μάς βρίσκει αντιμέτωπους με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, η οποία είναι σε καλή κατάσταση παρά τους τραυματισμούς που έχει. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι από το οποίο, ουσιαστικά, θέλουμε να κερδίσουμε δυο πράγματα. Πρώτα απ' όλα, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα νέους παίκτες στο ρόστερ μας.

Κατά δεύτερο λόγο, να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, ατομικό και ομαδικό. Να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για τα επόμενα ματς της χρονιάς που έρχονται και είναι πολύ σημαντικά. Από 'κει και πέρα να ευχαριστηθούμε παίζοντας με μια εξαιρετική ομάδα στο γήπεδό μας, θα τη φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και καλό παιχνίδι".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ