ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στο Sport24.gr

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Η Νέα Κηφισιά πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, απέναντι στον Ολυμπιακό και ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, ο Δημήτρης Μαυροειδής, μίλησε στο Sport24 γι' αυτό τον θρίαμβο.

Τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΣΚΡΑΤΣ Basket League θα τη θυμούνται για καιρό στη Νέα Κηφισιά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ιστορική νίκη της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό με 68-67. Μια νίκη που επισφραγίζει τους αγώνες των ανθρώπων της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Η νίκη αυτή ωστόσο, δεν θα είχε έρθει δίχως την εμφάνιση του Δημήτρη Μαυροειδή. ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από αλλεπάλληλους τραυματισμούς, έδειξε να πατάει γερά στα πόδια του ξανά. Οι 14 πόντοι που πέτυχε και τα 9 ριμπάουντ που μάζεψε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 29χρονο σέντερ, ο οποίος αναφέρθηκε στα συναισθήματά του μετά τη νίκη και το πώς αντιμετώπισε την αναμέτρηση όλη την εβδομάδα. Παράλληλα, στέκεται στην παρουσία του κόσμου, ενώ δεν παραλείπει να θέσει και τους στόχους του για τη νέα σεζόν. Κλείνοντας, μίλησε και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εμφανίστηκε κουρασμένος από το παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια.

Το παιχνίδι λήγει και εσείς έχετε πάρει μια μεγάλη νίκη. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό σου;

"Χαρά και ευτυχία! Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευτυχισμένος και για την ομάδα, αλλά και για μένα που κατάφερα να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο".

Αντιμετώπισες την πρώην ομάδα σου. Ένιωσες πως ήταν η ώρα να δώσεις απαντήσεις;

"Δεν το σκέφτηκα έτσι. Να πω την αλήθεια δεν έκανα κακές σκέψεις κατά της πρώην ομάδας μου, του Ολυμπιακού. Κάθε αγώνα θέλω να δείχνω ποιος είμαι και είμαι χαρούμενος που το κατάφερα απέναντι στον Ολυμπιακό".

Η νίκη αυτή είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών σας από το καλοκαίρι μέχρι τώρα;

"Είναι νωρίς. Έχουμε ακόμα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ.. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η κούραση του Ολυμπιακού από το ταξίδι στη Βαλένθια".

Μετά τη νίκη αυτή η Νέα Κηφισιά μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και να φτάσει στην τετράδα;

"Για μένα αυτός είναι ο στόχος και γι' αυτό ήρθα στην ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε 3οι-4οι και γι' αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ, για να πάμε ακόμα καλύτερα".

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πόσο βοήθησε ο κόσμος;

"Μας βοήθησε πάρα πολύ. Τον ευχαριστούμε για τη στήριξη. Μακάρι να είχαμε μεγαλύτερο γήπεδο και να βρίσκονταν περισσότεροι φίλαθλοι σε αυτό. Η ομάδα έχει κάποια σχέδια για μεγαλύτερο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να δίνουμε χαρά στον κόσμο".

Κλείνοντας, πως είδες τον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι. Βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, πολύ υψηλό, έχει μεγάλους παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Απέναντι στη Βαλένθια έδειξε πολλά πράγματα και ίσως απέναντι σε εμάς να τους κατέβαλε η κούραση".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ