ΚΗΦΙΣΙΑ

Ντιγριντάκης: "Πήραμε τον Διαμαντάκο"

Ντιγριντάκης: "Πήραμε τον Διαμαντάκο"

Ο αντιπρόεδρος της Κηφισιάς, Χάρης Ντιγριντάκης μίλησε στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Διαμαντάκος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος της Κηφισιάς, Χάρης Ντιγριντάκης, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" με τον Αλέξανδρο Τρίγκα για τους στόχους της ομάδας της νέα σεζόν, ενώ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr αποκαλύπτοντας ότι ο Γιώργος Διαμαντάκος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικά ο αντιπρόεδρος της Κηφισιάς μίλησε

Γα τους στόχους της Κηφισιάς ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League: " Στόχος είναι η καθιέρωση στα σαλόνια της Α1΄. Δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος, ιδιαίτερα σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς".

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: “ Και η προηγούμενη διοίκηση, αλλά και η τωρινή έχουμε δώσει από το υστέρημά μας για να μην λείπει τίποτα στην ομάδα. Έχουμε τα λιγότερα έσοδα στην κατηγορία και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Στόχος είναι η παραμονή. Ο κόουτς το γνωρίζει αυτό και θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις σε λογικά πλαίσια. Αυτό που μπορώ ν αποκαλύψω τώρα είναι ότι ο διεθνής σέντερ Γιώργος Διαμαντάκος έχει υπογράψει και αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερα προς ανακοίνωση. Θα βασιστούμε σε νέα παιδιά. Μην ξεχνάτε πως έχουμε τον προπονητή της Εθνικής Εφήβων, που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά”.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ