ΚΗΦΙΣΙΑ

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Παπαθεοδώρου

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Παπαθεοδώρου

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα κάτσει στον πάγκο της Κηφισιάς στον αγώνα με τον Άρη αφού του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής καθώς και πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του στα μισά της τέταρτης περιόδου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας , με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής "για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα", την οποία θα εκτίσει στο αυριανό (5/12, 17:00) ματς με τον Άρη, στο "Nick Galis Hall".

Στη θέση του Παπαθεοδώρου θα κοουτσάρει ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

"74/4-12-2015

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

1) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπής συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€ και

β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, παραπτώματα που αναφέρονται στη με αρ. πρωτ. 154/1-12-2015 κλήση μας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ της 28-11-2015.

2) Επιβάλλεται στον κ. Ηλ. Παπαθεοδώρου Προπονητή της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αφαίρεση του δικαιώματος παρουσίας στον πάγκο της ομάδας του κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων της και άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λπ.) - (αποκλεισμού) για μία (1) αγωνιστική και πρόστιμο 2.750,00€, για τον ως άνω αγώνα"

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ