ΚΗΦΙΣΙΑ

Μαυροειδής: ''Η μοίρα τα έφερε έτσι''

Μαυροειδής: ''Η μοίρα τα έφερε έτσι''

Οι δυο επεμβάσεις τον άφησαν εκτός παρκέ για σχεδόν ενάμιση χρόνο. Σήμερα (19/10) ο Δημήτρης Μαυροειδής ''εκτέλεσε'' τον Ολυμπιακό κι εξήγησε ότι η Νέα Κηφισιά είχε τεράστιο κίνητρο να αποδείξει τι αξίζει.

Το περασμένο καλοκαίρι, η πρόταση της Νέας Κηφισιάς ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δημήτρη Μαυροειδή να αποδείξει ότι δεν ξόφλησε. Ότι μπορεί ακόμα να χαρεί το παιχνίδι όσο θα ήθελε.

Σήμερα (19/10) το επιβεβαίωσε κόντρα στον Ολυμπιακό, οδηγώντας τη Νέα Κηφισιά στην ιστορική νίκη κόντρα στην πρώην ομάδα του.

''Η μοίρα, δυστυχώς ή ευτυχώς, τα έφερε έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Ίσως έτσι είναι η μοίρα και γράφονται τέτοιες ιστορίες. Είναι μεγάλη νίκη, είμαστε ακόμη στην αρχή κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε μεγάλο κίνητρο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, θέλαμε να δείξουμε τι αξίζουμε και το καταφέραμε. Αφιερώνω τη νίκη σε όσους με πιστεύουν, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου και στους φίλους μου που πίστευαν πως θα επιστρέψω εκεί που άξιζα και θα επιστρέψω'' εξήγησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, αμέσως μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης πρόσθεσε: ''Το πιστεύαμε. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παραμείνουμε κοντά στο σκορ κι αφού είδαμε πως είμαστε μέσα στο ματς διεκδικήσαμε τη νίκη και την πήραμε δίκαια. Είναι κάτι πολύ καλό για το στάτους της ομάδας''.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ