ΚΗΦΙΣΙΑ

Γλυνιαδάκης: "Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογία"

Γλυνιαδάκης: "Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογία"

Η Κηφισιά ξεπέρασε το εμπόδιο των Τρικάλων και φιγουράρει στην πέμπτη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης υπενθύμισε ότι η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει πολλή δουλειά.

Η Κηφισιά επιβλήθηκε των Τρικάλων στο Ζηρίνειο με το υπέρ της +36 (115-79) και πλέον φιγουράρει στην πέμπτη θέση έπειτα από 17 αγωνιστικές με ρεκόρ 9-8 ενώ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως ουδείς στις τάξεις της ομάδας των βορείων προαστίων ενδιαφέρεται για τη βαθμολογία αφού "είναι ακόμα πολύ νωρίς".

Η συνέντευξη του Χανιώτη σέντερ στο psak.gr

Ανδρέα, η ομάδα γενικότερα βρίσκεται σε άνοδο, όμως, απέναντι στα Τρίκαλα, έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Είναι αυτή η πραγματική σας εικόνα;

"Δεν νομίζω ότι ήταν η πραγματική μας εικόνα, όπως επίσης, δεν νομίζω ότι ήταν και αυτή η εικόνα των Τρικάλων. Απλά, παίξαμε πολύ καλά επιθετικά, δεν βρήκαμε αντίσταση στο ξεκίνημα, δημιουργήσαμε μία μεγάλη διαφορά και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος".

Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στην 5η θέση. Πόσο εφικτό είναι να τερματίσετε και σε αυτή;

"Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογία. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και θέλουμε πολλή δουλειά".

Την επόμενη αγωνιστική παίζετε με τον Κόροιβο. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε ένα ακόμη ροζ φύλλο;

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο Κόροιβος ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, έστω κι αν δεν του έχει βγει στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να στηριχτούμε στην άμυνα και μέσα από αυτή να χτίσουμε το παιχνίδι μας σιγά-σιγά".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ