ΚΗΦΙΣΙΑ

Εφές για Μαυροειδή!

Εφές για Μαυροειδή!

Γιατί η Εφές του Ιβκοβιτς, του Αγγέλου, του Περπέρογλου και του Λάσμε έχει στο στόχαστρό της τον ψηλό της ΑΕΝΚ; Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Η απόφασή του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΝΚ δεν ήταν εύκολη. Δεν ήταν πάντως και τόσο δύσκολη. Ο Δημήτρης Μαυροειδής "ζύγισε" τα δεδομένα και επέλεξε την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, έχοντας έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό του. Να βρει τον παλιό, καλό του εαυτό.

Ο έμπειρος σέντερ ξεκίνησε κάπως νωθρά, ήταν "σκουριασμένος" από την αποχή και τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών, όμως όσο περνούσε ο καιρός, τόσο ανέβαζε την απόδοσή του με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάνει σε σημείο να κυριαρχεί στις ρακέτες, ακόμη και απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός.

Με 12.7 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι (σε σύνολο 6 αγώνων στην Basket League), o Μαυροειδής είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν απότομα. Τόσο απότομα, που μέχρι και ομάδα της Euroleague τον έβαλε στο στόχαστρό της. Ποια είναι αυτή; Η Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς και του Βαγγέλη Αγγέλου.

Οι Τούρκοι έχουν σοβαρό πρόβλημα στη ρακέτα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τρομερά φορμαρισμένου Νέναντ Κρστιτς. Ο Μαυροειδής σίγουρα δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του Σέρβου, είναι όμως σε αρκετά καλή κατάσταση για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις. Το ερώτημα είναι πλέον τι θα κάνουν οι παράγοντες της ΑΕΝΚ, οι οποίοι δεν... τρελαίνονται στην ιδέα να χάσουν τον βασικό ψηλό τους.

Αν, πάντως, ισχύει η πληροφορία που λέει πως ο Μαυροειδής μπορεί να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο για ομάδα της Euroleague, με ένα μικρό ποσό, τότε μάλλον μετρά αντίστροφα για να γίνει συμπαίκτης με τον Στράτο Περπέρογλου και τον Στεφάν Λασμέ.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ