ΚΗΦΙΣΙΑ

Απέκτησε Μελισσαράτο η Κηφισιά

Απέκτησε Μελισσαράτο η Κηφισιά

Ο Πέτρος Μελισσαράτος αποχώρησε από τον Πανελευσινιακό και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται στην Κηφισιά, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Στην ΑΕΝ Κηφισιάς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέτρος Μελισσαράτος. Ο 21χρονος αθλητής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Πανελευσινιακού, έχοντας 3.89 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 22 αγώνες στην Βasket League.

Οι συζητήσεις του νεαρού παίκτη με την ομάδα της Ελευσίνας για την παραμονή του στο σύλλογο δεν καρποφόρησαν και έτσι θα ενταχθεί φέτος στο δυναμικό των Κηφισιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Πέτρου Μελισσαράτου.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος γεννήθηκε στις 10/04/1993, έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ . Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και τη χρονιά που τελείωσε ήταν στην πεντάδα των καλύτερων νέων παικτών βάση του συστήματος αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Άλιμο και το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Basket League σε 22 παιχνίδια και είχε 2,86 πόντους μ.ο και 1,68 ριμπάουντ μ.ο.

Την σεζόν 2013-14 αγωνίσθηκε στον Πανελευσινιακό με τον οποίο σε 19 αγώνες είχε 3,89 πόντους μ.ο και 2 ριμπάουντ μ.ο, σε 10:28 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ