ΙΚΑΡΟΣ

Τζιγκάνοβιτς: "Οικογενειακό κλίμα"

Τζιγκάνοβιτς: "Οικογενειακό κλίμα"
INTIME SPORTS

Ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ίκαρο Καλλιθέας και εν συνεχεία προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας είναι και επίσημα ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς, ο οποίος πέρασε το πρωί της Τρίτης από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

" Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα", ήταν τα πρώτα του λόγια ως παίκτης πλέον του Ίκαρου.

Έπειτα συμπλήρωσε: " Τα πάντα συνέβησαν μέσα σε ελάχιστες ώρες, καθώς δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά για να συμφωνήσω με τους ανθρώπους του Ικάρου. Παρακολουθώ την εξέλιξη του Ελληνικού πρωταθλήματος κι έχω μάθει μόνο καλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα.

Ήδη γνώρισα τους νέους μου συμπαίκτες και το νέο μου προπονητή και βλέπω ότι στον Ίκαρο, υπάρχει ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα. Εγώ θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής".

Λυκογιάννης: "Τον καλωσορίζουμε..."

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Αρης Λυκογιάννης ανέφερε: " Ο Τζιγκάνοβιτς θα μας δώσει όγκο και δύναμη μέσα στη ρακέτα, στοιχεία που μας έλειπαν. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και ήδη ξεκινήσαμε τη δουλειά για να ενταχθεί άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στον Ίκαρο και περιμένουμε να μας βοηθήσει με την εμπειρία και τις ικανότητες του".

* Τη Πέμπτη το βράδυ (17/02) θα έρθει τελικά στην Αθήνα, ο Ντίον Τόμπσον, ο οποίος ζήτησε μια μέρα παράταση στην άδεια του.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ