ΙΚΑΡΟΣ

Το τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης"

Το τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης"
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε εκπλήξεις για το νέο τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης" το οποίο θα διοργανώσει μέσα στη σεζόν

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου τουρνουά μικρών ηλικιών "Ανδρέας Μιαούλης" ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι το νέο τουρνουά που θα διοργανώσει θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Και ενώ δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι ύμνοι για την τελετή λήξης του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ» 2010-2011, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ανακοινώνει τις εκπλήξεις του ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011-2012.

1ον) Ο ΙΚΑΡΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις-επικοινωνία με τέσσερις μεγάλες ομάδες της ΕΥΡΩΠΗΣ για να μπορέσουν οι ALL STARS ομάδες της Τελετής Λήξης του ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011-2012, 12 αθλητές, 2 συνοδοί και ο Προπονητής, να συμμετάσχουν σε Ευρωπαϊκό Τουρνουά, σε Μεγάλη Πόλη της Ευρώπης.

2ον) Θα ανακοινωθεί άμεσα, η παρουσίαση στη τελετή λήξης του καλύτερου Έλληνα Μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και του καλύτερου Σέντερ του ΝΒΑ καθώς και Αμερικάνου προπονητή θρύλου.

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΕ παραχωρεί στους διοργανωτές του Τουρνουά 2011-2012 μεγάλο μέρος του διαφημιστικού του προγράμματος για δώρα στους MVP στις All Stars Ομάδες και σ’ όλα τα παιδιά της τελετής λήξης".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ