ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Να γίνουμε καλύτεροι"

Σκουρτόπουλος: "Να γίνουμε καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ικάρου Καλλιθέας θα κάνει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο ματς με τον Παναθηναϊκό (19:00, 28/01) στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει στο κλειστό της Γλυφάδας τον Παναθηναϊκό (19:00, 28/01) σε ένα παιχνίδι όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από τον Ίκαρο ο Γιώργος Τσιάρας θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ενώ εκτός θα μείνει ξανά ο Λάζαρος Αγαδάκος.

" Απέναντι στον Παναθηναϊκό θα μας δοθεί η ευκαιρία να μάθουμε από έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου και παράλληλα να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν τη δική μας ομάδα", δήλωσε ο Σκουρτόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

" Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι εν' όψει των επόμενων αγώνων που είναι στα μέτρα μας. Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, έχω δει πως όλοι οι παίκτες προσπαθούν σκληρά και ότι έχουν τις δυνατότητες να παίξουν καλό μπάσκετ.

Στόχος μας με τον Παναθηναϊκό είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στον κόσμο που θα έρθει στην Γλυφάδα".

Πολυτάρχου: "Να διδαχτούμε..."

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου από την πλευρά των παικτών τόνισε: " Είναι μάλλον περιττό να αναφέρω πόσο δύσκολο είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πολύ σημαντικό για μας να διδαχτούμε από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο αντίπαλος μας.

Παράλληλα πρέπει μέσα από αυτό το παιχνίδι να προσαρμοστούμε στα καινούρια δεδομένα που έχει φέρει ο κόουτς Σκουρτόπουλος και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζουμε να έρθουν αρκετοί φίλοι του μπάσκετ στην Γλυφάδα για να δουν ένα καλό ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ