ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Εξαιρετική πορεία ο Κολοσσός"

Σκουρτόπουλος: "Εξαιρετική πορεία ο Κολοσσός"
INTIME SPORTS

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Κολοσσό (4/02, 16:00) αναφέρθηκε ο προπονητής του Ικάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς ο σύλλογος από το "σμαραγδένιο νησί" βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας μίλησε για το ματς, λέγοντας αρχικά: " Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες του αγώνα μας στη Ρόδο, καθώς ο Κολοσσός έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία την φετινή σεζόν και μέσα στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός".

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλη Φραγκιάς...

Στη συνέχεια ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: " Για μας το ζητούμενο είναι να εφαρμόσουμε όλα όσα δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να επιβάλλει τον ρυθμό του. Ο Κολοσσός διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να τιμωρήσουν κάθε λάθος μας, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να παρουσιαστούμε με τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης".

Καράμπουλας: "Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του"

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Καράμπουλας τόνισε: " Έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές τον Κολοσσό την φετινή σεζόν (μια στο Κύπελλο και μια στην Α1) και γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητες του.

Είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, όπως φάνηκε και στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου και παράλληλα διαθέτει ποιότητα και εμπειρία. Όλα αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικούς. Το βασικό είναι να είμαστε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ