ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Αξιόμαχο πρόσωπο"

Σκουρτόπουλος: "Αξιόμαχο πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Ανταγωνιστικοί θέλει να παρουσιαστούν οι παίκτες του Ικάρου, ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος στο ματς με τον Ολυμπιακό (16:00, ΝΕΤ, 7/03). Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, λέγοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

" Από το παιχνίδι στο ΣΕΦ, έχουμε μόνο πράγματα να μάθουμε και να κερδίσουμε εν' όψει της τελευταίας τετράδας αγώνων, στην οποία θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό", ανέφερε αρχικά ο Σκουρτόπουλος και συμπλήρωσε:

" Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με έναν από τους καλύτερους κόουτς όλων των εποχών και πρέπει να παραδειγματιστούμε από το ομαδικό του πνεύμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε αξιόμαχο πρόσωπο".

Αγαδάκος: "Αποδίδουμε καλύτερο μπάσκετ"

Ο Λάζαρος Αγαδάκος τόνισε από την πλευρά του: " Η ομάδα το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να αποδίδει καλύτερο μπάσκετ και να έχει καλύτερες συνεργασίες. Στόχος μας απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να παλέψουμε σε κάθε κατοχή του αγώνα, γνωρίζοντας πως έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι, ώστε να γίνουμε καλύτεροι εν' όψει των τελευταίων τεσσάρων αγώνων, καθώς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δυνατό τελείωμα στην κανονική περίοδο".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ