ΙΚΑΡΟΣ

Παρουσιάστηκαν οι χορηγοί

Παρουσιάστηκαν οι χορηγοί
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος Καλλιθέας παρουσίασε τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα τη νέα σεζόν και την ενισχύουν οικονομικά

Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε την Τρίτη (30/10), Ίκαρος Καλλιθέας παρουσίασε τους χορηγούς της ομάδας και οι άνθρωποι της ομάδας ευχαρίστησαν όλους όσοι βοηθούν οικονομικά την ομάδα.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Σταύρος Ελληνιάδης ο οποίος δήλωσε: "Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τη στήριξή σας στην οικονομική κρίση και στις δυσκολίες που περνάει το άθλημα χρειάζεται η στήριξη ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν.

Ο Ικαρος είναι μια τίμια ομάδα. Εχει αξιόπιστο πρόεδρο που πληρώνει τα πάντα και δεν χρωστάει σε κανέναν και αξίζει τον σεβασμό όλων και κάποιων εταιρειών που ήρθαν να βοηθήσουν. Ξεκινήσαμε μια σειρά χορηγίες. Πρώτη χορηγία με πολύ καλή εταιρεία εστίασης, που έχει ραγδαία εξέλιξη. Ο κ. Καλλιγάς είναι ένας επιχειρηματίας και φίλαθλος του μπάσκετ.

Δίνει βοήθεια -εκτός από τον Ικαρο- και στην γυναικεία ομάδα της Τερψιθέας Γλυφάδας και αισθανόμαστε τυχεροί που ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και αγαπάει το μπάσκετ είναι κοντά μας. Τον ευχαριστώ και τον καλωσορίζω στην οικογένεια του Ικάρου. Και ευτυχώς ήρθε κοντά μας γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα και η οικονομική κρίση δεν θα πεινάσουμε ποτέ!

Ο Ικαρος έχει δείξει δύο πρόσωπα. Ενα στα φιλικά και ένα στα επίσημα ματς. Υπάρχει προβληματισμός γιατί η εικόνα μας δεν είναι καλή στα επίσημα παιχνίδια. Βέβαια, έχουμε και την απουσία του Βρκιτς. Πρέπει να είμαστε πλήρεις για να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε.

Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά και τον προπονητή. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης και του προέδρου. Υπάρχουν δυνατότητες και δεν είναι αυτές που βλέπουμε στα παιχνίδια".

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Αγαδάκος υπογράμμισε: "Είναι σημαντικό να είσαι μέλος μιας ομάδας και να βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε πολύ κ. Καλλιγά, μας τιμάει ιδιαίτερα. Σημαίνει κάτι το ότι προτίμησε τον Ικαρο. Αυτό σημαίνει πολλά. Πρέπει να υπάρχουν τέτοιες κινήσεις στον αθλητισμό και στο μπάσκετ για να συνεχίσει να υπάρχει. Είναι ένα άθλημα που μας έχει δώσει πολλές συγκινήσεις και δεν πρέπει να χαθεί. Ας το δούνε κι άλλοι άνθρωποι κι ας παραδειγματιστούν.

Είμαστε νέα ομάδα, σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, κερδίσαμε στην Πάτρα, με τον ΠΑΟΚ είχαμε ένα καλό κι ένα κακό ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει σε άλλη ταχύτητα. Αυτό που έχω μάθει και ξέρω είναι να έχουμε υπομονή. Το κλίμα είναι τέλειο, γίνονται πολύ καλές προπονήσεις και αυτό θα βγαίνει κάθε στιγμή".

Απ' τη μεριά του, ο κ. Καλλιγάς υπογράμμισε: "Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την πολύ καλή προσπάθεια του Ικαρου για πολλούς λόγους. Είναι ομάδα υγιής και συνεπής στις υποχρεώσεις της. Εχει ραγδαία εξέλιξη, από τις μικρές κατηγορίες έφτασε Α1. Κι άλλοι το έκαναν, αλλά είχαν την λάμψη της... φωτοβολίδας. Είναι μια ομάδα των νοτίων προαστίων όπως είναι και η δική μας επιχείρηση. Ξεκινήσαμε σεμνά με αγάπη και φτάσαμε ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ