ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Υπομονή στην επίθεση"

Λυκογιάννης: "Υπομονή στην επίθεση"
INTIME SPORTS

Ως μία καλά δουλεμένη ομάδα χαρακτήρισε ο κόουτς του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης το Περιστέρι (21/01, 17:00). Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι (21/01, 17:00).

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι κόντρα στο συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη.

" Το Περιστέρι είναι μια σκληρή και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία στο γήπεδο της παίζει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και στις δύο άκρες του παρκέ από την πρώτη κατοχή του αγώνα. Στην άμυνα δεν θα πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα και στην επίθεση να έχουμε υπομονή για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές", ανέφερε ο Λυκογιάννης.

Μπάξτερ: "Δύσκολο παιχνίδι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζίμι Μπάξτερ δήλωσε: " Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Το σημαντικό για μας είναι να παίζουμε με την μεγαλύτερη δυνατή ενέργεια, καθώς όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να μας νικήσει. Όλοι όσοι ήρθαμε στον Ίκαρο στην περίοδο των Χριστουγέννων, έχουμε προσαρμοστεί και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερη θα γίνεται η ομάδα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το δείξουμε στο ματς με το Περιστέρι".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ