ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Να ξεκινήσουμε με νίκη στο νέο έτος"

Λυκογιάννης: "Να ξεκινήσουμε με νίκη στο νέο έτος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης μίλησε για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (Τετάρτη, 4/01, 17:00). Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσε.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

" Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ, ας ελπίσουμε ότι με σκληρή δουλειά το θα είναι καλύτερο τόσο για το άθλημα μας, όσο γενικότερα για την χώρα", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

" Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το νέο έτος, αν και ο αντίπαλος μας μόνο εύκολος δεν είναι. Ο Ηλυσιακός έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα ως τώρα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Το άσχημο είναι ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός του Αγαδάκου, έχουν τραυματισθεί ο Τζιάλλας, ο Τσιάρας, ακόμα και ο Σκορδίλης στην πρώτη του εμφάνιση απέναντι στην Καβάλα. Ελπίζω να αφήσουμε πίσω αυτά τα προβλήματα και παράλληλα να εντάξουμε στην ομάδα τους δύο νέους παίκτες, τον Βασίλιεβιτς και τον Μπάξτερ".

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας συμπλήρωσε: " Πρώτα απ' όλα να ευχηθούμε υγεία και δουλειά για όλο τον κόσμο στο 2012. Σε ότι αφορά το παιχνίδι μας με τον Ηλυσιακό, θα πρέπει να δείξουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, όχι μόνο γιατί ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός, αλλά γιατί η δική μας ομάδα βρίσκεται σε στάδιο... ανοικοδόμησης.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε υποδεχθεί τέσσερα νέα παιδιά και προσπαθούμε να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα. Ελπίζω ότι θα έρθει αρκετός κόσμος στο κλειστό της Γλυφάδας, για να μας βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ