ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας"

Λυκογιάννης: "Να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στο ματς με το Μαρούσι (Τετάρτη, 11/01, 17:00). Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε...

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης μίλησε για το παιχνίδι με το Μαρούσι (Τετάρτη, 11/01, 17:00) στο κλειστό της Γλυφάδας.

" Απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίσαμε για μια ακόμη φορά δύο πρόσωπα και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε με αντίπαλο το Μαρούσι", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο κόουτς του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος...

" Είναι απαραίτητο να αυξήσουμε το διάστημα της καλής μας απόδοσης, ώστε να μην μείνουμε πίσω στο σκορ, όπως συνέβη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας. Το Μαρούσι έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και είναι παραπλανητικό το γεγονός πως δεν έχει πετύχει ούτε μια ήττα. Κι αυτό διότι έχει χάσει πάρα πολλά παιχνίδια στον πόντο. Συνεπώς θα πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας, για να πάρουμε τη νίκη".

Βασίλιεβιτς: "Δουλεύουμε σκληρά"

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάσα Βασίλιεβιτς είπε: " Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στον Ίκαρο, έχω διαπιστώσει πως η ομάδα και ταλέντο έχει, αλλά και δουλεύει πολύ σκληρά.

Το ζητούμενο για μας είναι να παίζουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθώς τόσο στο ματς με τον Ηλυσιακό όσο και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ βρεθήκαμε στο πρώτο μέρος να χάνουμε με μεγάλη διαφορά. Στον αγώνα με το Μαρούσι, πρέπει να περάσουμε στο παρκέ δυνατά και συγκεντρωμένα, ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ