ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Εξαιρετική πορεία το Ρέθυμνο"

Λυκογιάννης: "Εξαιρετική πορεία το Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Στοιχεία ανάλογα με εκείνα που έδειξε ο Ίκαρος στο ματς με το Μαρούσι θα πρέπει να δείξει και απέναντι στον ΑΓΟΡ (19:00, 15/01, ΝΕΤ), όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα αναμετρηθεί με το Ρέθυμνο αύριο (19:00, 15/01, ΝΕΤ) στο κλειστό της Γλυφάδας για το πρωτάθλημα σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη θέλουν να μπουν με το δεξί στον δεύτερο γύρο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Τσιάρα και Λάζαρο Αγαδάκο, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση δήλωσε:

" Απέναντι στο Μαρούσι βελτιώσαμε τη διάρκεια της απόδοσης μας, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και δείξαμε πάθος στην άμυνα. Ανάλογα πρέπει να είναι τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουμε απέναντι στο Ρέθυμνο", δήλωσε ο Λυκογιάννης και συμπλήρωσε:

" Ο αντίπαλος μας είχε εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο κι έχει δείξει πως τα πηγαίνει πολύ καλά και μακριά από την έδρα του, με τελευταίο παράδειγμα τη νίκη του στην Δράμα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, δίνοντας έμφαση στην άμυνα και στην άλλη άκρη του παρκέ να έχουμε υπομονή, ώστε να «βγάλουμε» ελεύθερα σουτ".

Καράμπουλας: "Βελτιώνεται η χημεία μας..."

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, παίζουμε καλύτερα και η χημεία μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι ακόμα χρειαζόμαστε δουλειά και μέσα από τους συνεχείς αγώνες προσπαθούμε να αποκτήσουμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και το πρώτο ζητούμενο για μας είναι να μην του επιτρέψουμε να κάνει το δικό του παιχνίδι. Αυτό θα γίνει με προσήλωση στην άμυνα. Στην επίθεση θα πρέπει να ψάξουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, καθώς έχουμε τους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ