ΙΚΑΡΟΣ

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Ίκαρο

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Ίκαρο
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε το απόγευμα (26/08) η προετοιμασία του Ικάρου Χαλκίδας στο κλειστό της Κανήθου.

Η νέα περίοδος για τον Ίκαρο Χαλκίδας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο κλειστό της Κανήθου.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μαζί με το επιτελείο του έπιασαν δουλειά, με όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής (Τάσος Κολτσιδόπουλος, Ηλίας Μπουρμάς, Νίκος Μπέλλος, Προκόπης Στρουμπούλης, Δημήτρης Κακάτσος) να βρίσκονται στις εξέδρες του κλειστού της Κανήθου.

" Μια νέα σεζόν ξεκινάει και είναι δεδομένο πως όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι", ο Γιώργος Καλαφατάκης είπε: " Ο Ίκαρος γύρισε σελίδα και βρισκόμαστε σε μια πολύ όμορφη πόλη σαν την Χαλκίδα και σε ένα εξαιρετικό γήπεδο, όπως είναι αυτό του κλειστού της Κανήθου. Μπροστά μας έχουμε δύσκολο έργο. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Παράλληλα θέλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα που έχουμε βάλει να φέρουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο γήπεδο. Και οι δύο αυτοί στόχοι θα επιτευχθούν μόνο με σκληρή δουλειά και χαμηλούς τόνους".

Από την πλευρά του, ο Νίκο Στρναντ στη δεύτερη του σεζόν στον Ίκαρο ανέφερε. " Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τη βοηθήσω σε αυτό το καινούριο της ξεκίνημα. Το τεχνικό επιτελείο έχει πολλή δουλειά να κάνει, αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει τεράστια διάθεση απ’ όλους μας να δημιουργήσουμε κάτι καλό στην πόλη της Χαλκίδας".

Ο νεοφερμένος Σωτήρης Μανωλόπουλος πρόσθεσε. " Ο Ίκαρος είναι μια από τις πιο φερέγγυες ομάδες της Α1 και πλέον έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση με την παρουσία του στη Χαλκίδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ