ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Προσηλωμένοι στο πλάνο μας"

Καλαφατάκης: "Προσηλωμένοι στο πλάνο μας"
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος υποδέχεται τον Άρη για την 22η αγωνιστική και θέλει να ανεβάσει το αήττητο σερί του σε 5-0 που θα τον κρατήσει σε τροχιά πλέι οφ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ικάρου με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Ικάρου τόνισε πως θα πρέπει να μείνει η ομάδα του προσηλωμένη στο πλάνο της, ώστε να επιβάλει το δικό της ρυθμό.

"Έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που «χτυπάει» κάθε παιχνίδι. Γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό που μας συμφέρει", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Γκίμπσον επισήμανε: "Η ομάδα βρίσκεται σε καλό ρυθμό και σε καλή ψυχολογία, αλλά αυτό δεν «λέει» απολύτως τίποτα. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, ικανή να πετύχει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Δουλέψαμε αρκετά με το τεχνικό επιτελείο σε κάποια στοιχεία αυτού του αγώνα και για μια ακόμη φορά το «κλειδί» θα είναι μέσα από την άμυνα, να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ματς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ