ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Να καταθέσουμε την ψυχή μας"

Καλαφατάκης: "Να καταθέσουμε την ψυχή μας"
INTIME SPORTS

Κόντρα στον Πανιώνιο θα τεθεί αντιμέτωπος το Σάββατο (30/11, 6μ.μ.) ο Ίκαρος Χαλκίδας ο οποίος με τον κόσμο στο πλευρό του ελπίζει να πάρει μία μεγάλη σε σημασία νίκη

Ο Γιώργος Καλαφατάκης ξεκαθαρίζει ότι η απώλεια του Καββαδά από το ρόστερ του Πανιωνίου, δεν είναι τέτοια ούτως ώστε να αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζει ότι ο Ίκαρος πρέπει να καταθέσει την ψυχή του για να έχει τύχη κόντρα στον Πανιώνιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

"Έχουμε έναν αντίπαλο που είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Α1 απ' όλες τις απόψεις. Ο Πανιώνιος είναι τεράστιο όνομα στο μπάσκετ, με σταθερότητα στη διοίκηση και εύρυθμη λειτουργία. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε", επισήμανε ο Έλληνας προπονητής που έσπευσε να προσθέσει:

"Πρέπει να δώσουμε το 100% ή μάλλον το 110%. Βλέπω τους παίκτες αποφασισμένους και συγκεντρωμένους. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και ήδη βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα κι ενδιαφέρον στην πόλη γι' αυτό το παιχνίδι.

Δεν αλλάζει κάτι, η μεταγραφή του Καββαδά, o Πανιώνιος έχει μεγάλο ρόστερ και εμπειρία. Eυελπιστώ να προσαρμοστούν άμεσα τα δύο νέα παιδιά (Μάσιτς και Ρίτσαρντς), πρέπει να καταθέσουμε και την ψυχή μας γι' αυτό το ματς και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας φέρει καλύτερη ψυχολογια και πίστη στον κόσμο".

Από την πλευρά του ο Νίκο Στρναντ ανέφερε: "Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Κάθε φορά που παίζουμε καλή άμυνα και είμαστε συγκεντρωμένοι, αποδίδουμε καλό μπάσκετ, όπως με τον ΚΑΟΔ.

Στην Κηφισιά χάσαμε τη συγκέντρωση μας για μερικά λεπτά και αυτό μας κόστισε. Οπότε με τον Πανιώνιο, θα πρέπει να αποφύγουμε κάθε λάθος διότι ο αντίπαλος μας έχει την εμπειρία να το εκμεταλλευτεί και να παίξουμε από το πρώτο λεπτό καλή άμυνα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ