ΙΚΑΡΟΣ

Ενίσχυση με ΜακΓκράθ

Ενίσχυση με ΜακΓκράθ

Παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας θα πρέπει να θεωρείται ο Ντόνι ΜακΓκράθ καθώς την Παρασκευή (30/12) θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η αρχή της ενίσχυσης του ρόστερ του Ικάρου Καλλιθέας που προανήγγειλε ο Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα άρχισε με τον Ντόνι ΜακΓκράθ.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.94μ., που αγωνίζεται σαν κοινοτικός αφού είναι κάτοχος ιρλανδικού διαβατηρίου, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την γαλλική Σολέ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) στην Αθήνα.

Αύριο το πρωί ο ΜακΓκράθ είναι προγραμματισμένο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως πρόκειται να υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Εξέλιξη που θα του επιτρέψει να κάνει το ντεμπούτο του την Τετάρτη στο κλειστό της Γλυφάδας και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Η λογική της απόκτησής του φανερώνει την λογική του τεχνικού του Ικάρου Καλλιθέας να εντάξει στο ρόστερ του έναν παίκτη που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΜακΓκράθ υπενθυμίζεται πως έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε τρεις άλλες ελληνικές ομάδες και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω (2008-2009), στην ΑΕΚ (2009-2010) και πέρσι στον ΠΑΟΚ (2010-2011) βγάζοντας ωστόσο όλη την χρονιά μόνο στο Αιγάλεω.

Το γιατί δεν συνέβη κάτι ανάλογο σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχε να κάνει με διαφορετικούς λόγους. Από την ΑΕΚ ο ΜακΓκράθ είχε αποχωρήσει λίγο πριν την έλευση του 2010 για να πάει στην Ιταλία και την Βαρέζε ενώ πέρσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ως παίκτης του ΠΑΟΚ είχε τραυματιστεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην διάρκεια του παιχνιδιού με το Μαρούσι και έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς.

Εκτός του ΜακΓκράθ με την απόκτηση του οποίου ο Λυκογιάννης ενισχύει περαιτέρω την περιφέρειά του μετά την απόκτηση του Μεξικανού Μπεκ Κάστρο κινείται για έναν Αμερικανό φόργουορντ αλλά και έναν κοινοτικό παίκτη ρακέτας.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ