ΙΚΑΡΟΣ

Εξελίξεις με την επιστροφή του Πρίφτη

Εξελίξεις με την επιστροφή του Πρίφτη
INTIME SPORTS

Οι εξελίξεις στον Ίκαρο Καλλιθέας αναμένεται να δρομολογηθούν μετά την επιστροφή του Δημήτρη Πρίφτη από το Καράκας.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στο Καράκας, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίρνει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η επιστροφή του, όμως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δρομολογήσει και τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Ο Έλληνας προπονητής θα έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Αγγελόπουλο για να συζητήσουν αναλυτικά τον σχεδιασμό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι έφηβοι του Ικάρου Καλλιθέας νίκησαν με 73-45 την εθνική Εφήβων Κύπρου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Οι έφηβοι του Ικάρου Καλλιθέας επικράτησαν με 73-45 της Εθνικής εφήβων της Κύπρου σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό της οδού Ιφιγενείας.

Ήταν ένα ξεχωριστό ματς απέναντι στα άδελφια μας από την Μεγαλόνησο και φυσικά πριν την έναρξη του τα μέλη των δύο ομάδων έσπευσαν να βγάλουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Ίκαρος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον αντίπαλο προπονητή Νίκο Λαμπρία που πήρε την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή τοιυ φιλικού και τα "Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη" για την σημαντική και συνεχή στήριξη τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ