ΙΚΑΡΟΣ

"Έκρινε τον πρωταθλητή Παίδων..."

"Έκρινε τον πρωταθλητή Παίδων..."
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας, με την οποία τονίζει ότι η στάση του διαιτητή Μιλαπίδη και του κομισάριου Τσάμη στο ματς του παιδικού μεταξύ του Ικάρου και του Αλίμου ίσως κοστίσει στην ομάδα την πρώτη θέση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας για την διαιτησία της αναμέτρησης του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του Ικάρου και του Αλίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Αγαπητοί κύριοι της ΚΕΔ-ΕΣΚΑΝΑ,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ένα λάθος του διαιτητή Μιλαπίδη στη λήξη του αγώνα μεταξύ Ικάρου και Αλίμου έκρινε τον πρωταθλητή παίδων. Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα και η μόνη αλήθεια. Η επιμονή του διαιτητή αλλά και η ανεπίτρεπτη υποστήριξη του από τον κομισάριο του αγώνα κύριο Τσάμη σε θέματα επεξήγησης του κανονισμού διαιτησίας, αλλά και η "δεν άκουσα δεν είδα" στάση των μελών της γραμματείας (που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες), θέτει θέμα ηθικής τάξης για την ομάδα μας.

Οι ομάδες πλέον είναι απροστάτευτες από πιθανή συντεχνιακή υποστήριξη των επί χρόνια απλήρωτων ανθρώπων της γραμματείας. Το μόνο που γνωρίζουμε γιατί ήμασταν μπροστά τρία άτομα (πρώτος προπονητής, βοηθός, έφορος) και αθλητές είναι τα λόγια του προέδρου μας Δημήτρη Αγγελόπουλο που σας αναφέρουμε στο υπόμνημα και στις δηλώσεις του νόμου 105.

Οποιαδήποτε ψευδής κατάθεση θα είναι μια μεγάλη ήττα για τα αθλητικά δρώμενα της ΕΣΚΑΝΑ. (Η οποία ΕΣΚΑΝΑ ελέγχεται και για έναν πολύ σοβαρό ίδιας κρισιμότητας λόγο μεταξύ διαιτητών κομισάριου και γραμματείας στο παιχνίδι της Β κατηγορίας μεταξύ Βάρης και ΑΟΝΑ).

Εξετάστε και κρίνετε την ουσία της ένστασης του Ικάρου (υπάρχει δεδικασμένο στην ΕΣΚΑ) και μην στηριχτείτε στη δικαιολογία των τυπικών χαρακτηριστικών της ένστασης, έτσι ώστε να αποδώσετε το πραγματικό αίσθημα του δικαίου για το αποτέλεσμα του αγώνα και να μην επιτρέψετε τη παραχάραξη του αποτελέσματος.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο έφορος

Ανέστης Μάρκου".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ