ΙΚΑΡΟΣ

Δύο "μύθοι" γίνονται "αδέλφια"!

Δύο "μύθοι" γίνονται "αδέλφια"!

Με βασικό κριτήριο την κοινή του αγάπη για το μπάσκετ ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Άρης Γλυφάδας αδελφοποιήθηκαν.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας και ο Άρης Γλυφάδας με βασικό κριτήριο την αγάπη τους για το μπάσκετ έγιναν "αδέρφια".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας:

" Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ο ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, με βασικό κριτήριο την κοινή τους αγάπη για το Μπάσκετ, γίνονται «αδέλφια» και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους τους Μπάσκετ.

Ο ΙΚΑΡΟΣ διατηρεί ως έδρα του το γήπεδο της Γλυφάδας και εγγυάται τη στήριξή του προς όλες τις ομάδες της Γλυφάδας με τη δύναμή του, τις υποδομές του, την εμπειρία και την τεχνογνωσία του.

Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του ΙΚΑΡΟΥ με τον ΑΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και η κοινή φιλοσοφία τους για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων, η οποία θα επισφραγιστεί με μία σειρά αθλητικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων με το όνομα ΑΡΗΣ-ΙΚΑΡΟΣ.

Ελάτε τώρα

στις Ακαδημίες των «Αδελφών»

ΑΡΗ-ΙΚΑΡΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!

Ο ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ & ο ΙΚΑΡΟΣ καλούν όλα τα παιδιά της Γλυφάδας να γυμναστούν και να προπονηθούν στις Ακαδημίες τους.

Ο ΙΚΑΡΟΣ «χαιρετίζει» και υποστηρίζει την προσπάθεια του ΑΡΗ με κάθε μέσο. Πάντα με τη δυναμική ενός μεγάλου συλλόγου που αγωνίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Α1. Στελεχωμένος με εξειδικευμένους προπονητές, τεχνικό επιτελείο, με χρόνιες επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων, ο ΙΚΑΡΟΣ στηρίζει τον «αδελφό» του ΑΡΗ με πολλά ανταποδοτικά οφέλη, όπως Ρούχα, Αθλητικό Εξοπλισμό, Μπάλες, Αυτόγραφα, Κάρτες Διαρκείας για τους αγώνες του ΙΚΑΡΟΥ στην Α1, Συμμετοχή σε εκδηλώσεις, Events για όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν στις Ακαδημίες. Επίσης, Ατομικές Προπονήσεις, Προγράμματα Εκγύμνασης και Διατροφής".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ