ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ρέθυμνο έχει γιορτή

Το Ρέθυμνο έχει γιορτή

Το Σάββατο (3/5) στο "Μ. Μερκούρη" οι φίλαθλοι του Ρεθύμνου θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, που έχει ετοιμάσει για εκείνους η ΚΑΕ, για την τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Η τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ θα είναι μια ιδιαίτερη ιστορία για το Ρέθυμνο. Οι διοικούντες την ΚΑΕ έχουν ετοιμάσει γιορτή αφιερωμένοι στους φιλάθλους που θα βρεθούν το Σάββατο (3/5), στο κλειστό "Μ. Μερκούρη", για το ματς με τον Ηλυσιακό.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου " το Σάββατο 3/5 στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Ηλυσιακό, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean διοργανώνει μία γιορτή αφιερωμένη στους φιλάθλους του Ρεθύμνου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πει ένα ευχαριστώ για την δυναμική παρουσία και στήριξη του όλο αυτό το διάστημα.

Στο πλαίσιο της γιορτής, θα ανακοινωθεί και θα βραβευθεί ο νικητής του διαγωνισμού MVP που εσείς επιλέξατε. Μετά το τέλος του αγώνα, Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι θα γίνουν μία παρέα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου όπου σας περιμένουν πλούσια δώρα, κεράσματα, μουσική και πολλές εκπλήξεις. Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευθεί, από την ΚΑΕ Ρέθυμνο, η ομάδα μπάσκετ Αρκάδι Ρεθύμνου για την επιτυχία της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ