ΡΕΘΥΜΝΟ

Θετικός ο Πέτγουεϊ, ανανεώνει ο Λάτοβιτς

Θετικός ο Πέτγουεϊ, ανανεώνει ο Λάτοβιτς
INTIME SPORTS

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Ρέθυμνο είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ ο Νταμίρ Λάτοβιτς αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Το Ρέθυμνο ολοκλήρωσε μία ονειρική σεζόν και ο αποκλεισμός από τον Πανιώνιο δεν χάλασε σε καμία περίπτωση το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μαζί με τον κόουτς Στέργιο Κουφό έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό του Ρεθύμνου ενόψει της επόμενης σεζόν, με στόχο την διατήρηση του βασικού κορμού και των παικτών που τράβηξαν το μεγαλύτερο... κουπί φέτος.

Οι πρώτες επαφές με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ έχουν γίνει και ο Αμερικανός είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Κρήτη. Ο αθλητής του Ρεθύμνου έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πόλη τους ανθρώπους, τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με αποτέλεσμα να θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Νταμίρ Λάτοβιτς αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας να περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ για να ανανεώσει τη συνεργασία του για ακόμα έναν χρόνο.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ