ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού

Τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο μέσω του προγράμματος "Ρέθυμνο Assist" επιχορήγησε την κατασκευή της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού σχολείου στα Μυσίρια.

Μέσω του προγράμματος "Ρέθυμνο Assist" το Ρέθυμνο επιχορήγησε την κατασκευή της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού σχολείου στα Μυσίρια.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Σε μια ζεστή τελετή παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κκ Ευγενίου, της Αντιπεριφεριάρχη κας Μαίρης Λιονή, του Δημάρχου Ρεθύμνου κ Γιώργη Μαρινάκη και πλήθους κόσμου, έγιναν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του 9ου Δημοτικού σχολείου στα Μυσίρια Ρεθύμνου.

Η βιβλιοθήκη κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι και αγάπη από το σύλλογο γονέων του σχολείου και το Ρέθυμνο Aegean επιχορήγησε την κατασκευή της, μέσω του προγράμματος "Ρέθυμνο Assist" όπου συμμετείχε και η εταιρεία Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, προσφέροντας 3 laptop. Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου τα παιδιά του σχολείου πρόσφεραν στον πρόεδρο της ΚΑΕ Νίκο Σαραντινό ένα κάδρο με ζωγραφιές και ο σύλλογος γονέων στον Κωστή Ζομπανάκη ένα κουδούνι σχολείου, για να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους.

To Ρέθυμνο Aegean συγχαίρει το σύλλογο γονέων για την εξαιρετική πρωτοβουλία του και εύχεται η βιβλιοθήκη αυτή να γίνει μια κυψέλη γνώσης και μάθησης και ένα παράδειγμα για μίμηση που το "Ρέθυμνο Assist" πάντα θα στηρίζει. Από την ομάδα μας παραβρέθηκαν επίσης εκτός των μελών του Δ.Σ., ο προπονητής Θανάσης Γιαπλές, ο γυμναστής Βασίλης Μητσόπουλος, ο team manager Γιώργος Κούμουλος και οι Ακης Καλλινικίδης, Απόλλωνας Τσόχλας και Νίκος Αγγελόπουλος.

Την Cyta Ελλάδος εκπροσώπησε ο υπεύθυνος πωλήσεων Κρήτης κ. Νίκος Μπουτσάκης. Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος για την προσφορά της και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα "Ρέθυμνο Assist".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ