ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο ο Ριζ

Στο Ρέθυμνο ο Ριζ

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Ρέι Ριζ για τα επόμενα δύο χρόνια. Παρελθόν ο Μοτσενίγγος. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Το Ρέθυμνο συνεχίζει την ενίσχυση του, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού φόργουορντ Ρέι Ριζ.

Οι Κρητικοί υπέγραψαν τον παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Στέργιο Κουφό να στηρίζει πολλά στον απόφοιτο του κολεγίου του Τούλσα.

Ο Αμερικανός την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της μεξικάνικης Μινέρος Ντε Παράλ, έχοντας ανά αναμέτρηση 24,4 πόντου, 7 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ με 42% στα τρίποντα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ray Reese (25 ετών, ύψους 1.96, forward) για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αμερικανός είναι απόφοιτος του Tulsa College και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Μεξικό".

Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Μοτσενίγγος αποτελεί παρελθόν από τους Κρητικούς, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η Κ.Α.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, του οποίου το σήμα θα συνεχίσει να κοσμεί την φανέλα της ομάδας μας και στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Η Διοίκηση του ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Τ.Τ. κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη προς την όμάδα μας, καθώς και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε τα τελευταία 4 χρόνια, που είχε σαν αποτέλεσμα το Ρέθυμνο Aegean να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της αξιολόγησης των χορηγιών της τράπεζας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ