ΡΕΘΥΜΝΟ

Πέτγουεϊ: "Αγαπημένο μου το ώρες ώρες του Αντύπα"

Πέτγουεϊ: "Αγαπημένο μου το ώρες ώρες του Αντύπα"

Ο απίστευτος Μπρεντ Πέτγουεϊ εξέπληξε τους πάντες με τις φωνητικές του ικανότητες και τις γνώσεις του πάνω στην ελληνική μουσική! Μιλώντας στο Sport24.gr παραδέχτηκε ότι είχε "προβάρει" και το ώρες ώρες του Αντύπα... Δείτε τα videos!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μετά το τέλος του All Star Game, όλοι έψαχναν τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, που έδωσε αληθινό ρεσιτάλ τραγουδώντας (και χορεύοντας) το "Φωτιά με Φωτιά" του Πάνου Κιάμου. Ο κόσμος, οι διοργανωτές και φυσικά οι δημοσιογράφοι, όλοι αυτόν έψαχναν...

Ευτυχώς που δηλαδή ήταν και μικρό το γήπεδο και δεν είχε και πολλές επιλογές ο Αμερικανός του Ρεθύμνου για να κρυφτεί.

Όχι ότι το ήθελε πάντως, άλλωστε ο άνθρωπος είναι έξω καρδιά και φάνηκε από το show που έκανε κατά τη διάρκεια του All Star Game, σκορπώντας άφθονη χαρά.

Πάνω απ' όλα ήθελε να διασκεδάσει ο κόσμος και τίποτα παραπάνω. Μιλώντας στο Sport24.gr, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ υποστήριξε ότι: "Ήθελα όλοι να χαρούν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν τις ώρες τους στο γήπεδο.

Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να περάσει όλος ο κόσμος καλά και να διασκεδάσει. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος και γι' αυτό βρέθηκα εδώ. Και εμείς περάσαμε πολύ καλά και το διασκεδάσαμε. Το βραβείο των καρφωμάτων συν εκείνο του MVP ήταν ένα έξτρα για μένα, αλλά θέλαμε όλοι να περάσουν καλά και το καταφέραμε".

Περί Κιάμου και Αντύπα

Όσο για το τραγούδι "Φωτιά με φωτιά" που ξεσήκωσε τον κόσμο κι έκανε άπαντες να τον χειροκροτήσουν, ο Πέτγουεϊ τόνισε με φυσικότητα: "Οι συμπαίκτες μου, μου λένε τα λόγια κι εγώ το έμαθα. Μου αρέσει πάρα πολύ!".

Άλλωστε, δεν είναι το μόνο τραγούδι που ξέρει στα ελληνικά... Το άλλο που όπως αποκάλυψε ο συμπαίκτης του στο Ρέθυμνο, Άκης Καλλινικίδης είχε προβάρει, αλλά τελικά δεν τραγούδησε ήταν το "ώρες ώρες" του Αντύπα.

"Είναι ένα άλλο πολύ αγαπημένο μου τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το θέμα είναι να διασκεδάζουμε. Fun just fun", αποκρίθηκε όταν του είπαμε το όνομα Αντύπας!

Άλλωστε, το συγκεκριμένο τραγούδι το είχε τραγουδήσει και σε νυχτερινή του έξοδο στο Ρέθυμνο, ξεσηκώνοντας για μία ακόμα φορά το πλήθος!

Δείτε το video με τον Πέτγουεϊ να τραγουδάει Αντύπα, από προηγούμενη έξοδο του:

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ