ΡΕΘΥΜΝΟ

Παπανικολάου: "Διοίκηση, δουλειά, κόσμος"

Παπανικολάου: "Διοίκηση, δουλειά, κόσμος"
INTIME SPORTS

Το τρίπτυχο της επιτυχίας σύμφωνα με τον Νίκο Παπανικολάου είναι η υγιής διοίκηση, η δουλειά και ο κόσμος του Ρεθύμνου, ενώ όπως λέει στο Sport24.gr ο αρχικός στόχος του ΑΓΟΡ επιτεύχθηκε...

Ο Νίκος Παπανικολάου πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, βοηθώντας σημαντική στην πορεία του Ρεθύμνου κι έχοντας αφήσει πίσω του την κακή περσινή σεζόν με την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος φόργουορντ των Κρητικών ήταν καθοριστικός και στη νίκη του ΑΓΟΡ επί του Άρη, καθώς κράτησε την ομάδα του στο β' δεκάλεπτο ζωντανή όταν πέτυχε 11 συνεχόμενους πόντους.

Μιλώντας στο Sport24.gr o Νίκος Παπανικολάου τονίζει ότι για την καλή του απόδοση το μόνο που ευθύνεται είναι το γεγονός ότι αισθάνεται καλά στην Κρήτη, νιώθει την εμπιστοσύνη του προπονητή και απλά προσπαθεί να βοηθάει την ομάδα του.

Νίκο, συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Άρη. Το Ρέθυμνο πήρε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενο για μία ακόμα φορά την έδρα του...

"Ναι, είναι μία μεγάλη νίκη και μάλιστα κόντρα σε μία ιστορική ομάδα. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε κερδίσει φέτος. Ωστόσο, για εμάς μετράει η νίκη και μόνο αυτή. Ο κόσμος, μας βοηθάει πολύ και γεμίζει το κλειστό".

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας;

"Στο χαρακτήρα που δείξαμε στην γ' περίοδο, όταν καταφέραμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο Άρης ξέφυγε με διαφορά 9 πόντων. Πετύχαμε μερικά πολύ μεγάλα σουτ και καταφέραμε και χάρη στη βοήθεια του κόσμου που έδωσε τεράστια ώθηση να πάρουμε ενέργεια".

Άλλωστε, ο κόουτς Κουφός είπε ότι μέσα σε ένα δίλεπτο που τρέχει το Ρέθυμνο, μπορεί να σκοτώσει οποιοδήποτε αντίπαλο... Συμφωνείς;

"Φυσικά και συμφωνώ! Το έχουμε σε πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα και μάλιστα και κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τρέχουμε στον αιφνιδιασμό, πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια, βγάζουμε άμυνες και αυτό αποδίδει, βοηθώντας μας σε κάθε αγώνα".

Το Ρέθυμνο έχει κερδίσει το σεβασμό αλλά και το θαυμασμό φέτος, είναι αυτό ένα επιπλέον κίνητρο για εσάς για να συνεχίσετε έτσι;

"Εννοείται... Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες γίνεται. Κακά τα ψέματα ο αρχικός μας στόχος επιτεύχθηκε και θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει δίκαια το σεβασμό όλων. Η διοίκηση κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και μας αφήνει να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο, σε δύσκολους καιρούς για το άθλημα".

Αν το ένα συστατικό της επιτυχίας είναι η συνέπεια της διοίκησης, τα άλλα δύο ποια είναι κατά τη γνώμη σου;

"Σίγουρα η σκληρή δουλειά και ο κόσμος. Αν και στην πραγματικότητα οι παράγοντες είναι πολλοί περισσότεροι για να πάει μία ομάδα καλά. Το Ρέθυμνο αυτή τη στιγμή είναι ένα υγιές σωματείο και ο κόσμος βοηθάει σημαντικά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Όσο για εμάς, έχουμε ξεκινήσει από νωρίς τη δουλειά και δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη του".

Και κάτι ακόμα... Εσύ δείχνεις ανανεωμένος στο Ρέθυμνο. Τι άλλαξε;

"Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα. Έχω ανθρώπους που με εμπιστεύονται και φέτος μετά από μία κακή σεζόν, νιώθω πολύ όμορφα. Και για μένα ισχύει το ίδιο όπως και για την ομάδα. Υπάρχει υγεία, δουλεύω καλά, δεν έχω να απασχολώ με κάτι άλλο το μυαλό μου και όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπο μου δίνουν την ευκαιρία να προσφέρω για το καλό του Ρεθύμνου".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ