ΡΕΘΥΜΝΟ

Νίκη με όπλο την ψυχολογία θέλει ο Κουφός

Νίκη με όπλο την ψυχολογία θέλει ο Κουφός
INTIME SPORTS

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα του Ρεθύμνου με τον Ίκαρο (15/1, 7μ.μ.) και τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Στέργιος Κουφός σχετικά με τον αγώνα του ΑΓΟΡ με τον Ίκαρο την Κυριακή το απόγευμα.

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ίκαρο και ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να πάρουν μία ακόμα νίκη.

"Παίζουμε με μία διαφορετική ομάδα απ’ ότι παίξαμε στον α’ γύρο, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Το μοναδικό στοιχείο που μας ενώνει είναι ο Καράμπουλας. Δείχνει πως βρίσκει τον δρόμο του ο Ίκαρος το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για την κούραση την δική μας, αλλά και η ποιότητα του αντιπάλου είναι πολύ καλή", υπογράμμισε ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Αν γίνει αυτό μπορούμε να πετύχουμε, καθώς έχουμε δημιουργήσει μια εικόνα ψυχολογίας και πάνω σε αυτή πρέπει να πατήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Περικλής Δορκοφίκης υπογράμμισε: "Έχουμε παρακολουθήσει και κατασκοπεύσει τον Ίκαρο, ο οποίος είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον α’ γύρο, καθώς έχει κάνει αρκετές αλλαγές το ρόστερ του. Έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω στις αδυναμίες του αλλά και στα προτερήματά του, με στόχο να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Μετά την επιτυχία μας στη Δράμα, καλούμαστε να δώσουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αυτό της Κυριακής με τον Ίκαρο. Εμείς κοιτάμε την δικιά μας ομάδα, την δικιά μας πορεία και φυσικά δουλεύουμε, όπως κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και φυσικά να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ