ΡΕΘΥΜΝΟ

"Μου αρέσει το Ρέθυμνο, η θάλασσα και η μουσική!"

"Μου αρέσει το Ρέθυμνο, η θάλασσα και η μουσική!"
INTIME SPORTS

Στο Sport24.gr μίλησε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε στο τρόπο παιχνιδιού του Ρεθύμνου, δεν έκρυψε την αγάπη του για την πόλη, τη μουσική, ενώ τόνισε πώς θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου!

Το Ρέθυμνο φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν.

Η ομάδα του Στέργιου Κουφού αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ και έχει καταφέρει στην δεύτερη παρουσία της ιστορίας της στην κορυφαία κατηγορία να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη διάθεση και το γρήγορο παιχνίδι με τα συνεχή σουτ τριών πόντων που "σκοτώνουν" τους αντιπάλους της.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι ένας εκ των τριών... Διοσκούρων του Ρεθύμνου μαζί με τον Κρίστμας και τον Ράιτ, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και τους έμπειρους Έλληνες έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα άκρως ανταγωνιστική σύνολο.

Ο Αμερικανός μίλησε στο Sport24.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας, την αγάπη του για τη μουσική, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πόλη του Ρεθύμνου που αγάπησε από την πρώτη στιγμή, καθώς όπως τόνισε " μου αρέσει ότι βλέπεις από παντού τη θάλασσα, ο κόσμος είναι φιλικός και ευχάριστος, ενώ το κλίμα είναι εξαιρετικό!".

" Πιστεύαμε στις δυνατότητες μας από την αρχή της σεζόν. Μπορώ να πω ότι σιγά - σιγά μόλις ήρθαν οι νίκες άλλαξε και η ψυχολογία μας", τόνισε αρχικά ο Πέτγουεϊ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, μας αρέσει και εμάς ο τρόπος που αγωνιζόμαστε. Ο κόουτς (σ.σ.: Στέργιος Κουφός) ήθελε να παίζουμε έτσι και κατάφερε να μας περάσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Στην αρχή δυσκολευόμασταν, όμως τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μας ταιριάζει αυτή η φιλοσοφία. Όταν επιχειρεί κάποιο τρίποντο και ευστοχήσει αλλάζει η ψυχολογία του. Ανταλλάζουμε δύο - τρεις πάσες και όταν δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για σουτ τριών πόντων το κάνουμε απλά!".

Όπως τονίζει και ο ίδιος στόχος όλων πάνω από όλα είναι να ευχαριστιούνται το παιχνίδι, καθώς όπως λέει εκτός από το μπάσκετ και το αποτέλεσμα θα πρέπει να χαίρεσαι με αυτό που κάνεις... " Μας αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε. Ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι. Ακόμα και αν χάσουμε. Ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό και βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε κάθε ματς που δίνουμε στην έδρα μας. Έρχεται να δει ένα καλό παιχνίδι".

"Απολαμβάνω να παίζω μουσική!"

Τόσο ο Πέτγουεϊ, όσο και οι Κρίστμας, Ράιτ φαίνεται ότι κέντρισαν με τις εμφανίσεις τους το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Ο ίδιος, πάντως δεν θέλει να αποχωρήσει από το Ρέθυμνο. " Υπήρξαν προτάσεις, όμως δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα. Κάνουμε μία πολύ σπουδαία προσπάθεια και μου αρέσει πολύ αυτό. Ξεκινήσαμε θέτοντας χαμηλότερους στόχους και με τις εμφανίσεις μας έχουμε ανεβάσει πλέον τον πήχη.

Το Ρέθυμνο είναι μία όμορφη πόλη. Μου αρέσει ότι βλέπεις από παντού τη θάλασσα, ο κόσμος είναι φιλικός και ευχάριστος, ενώ το κλίμα είναι εξαιρετικό! Μου αρέσει η ζέστη, δεν μπορώ το κρύο θα ήθελα να παραμείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα!".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άλλη του μεγάλη αγάπη εκτός από το μπάσκετ... την μουσική! " Μου αρέσει να παίζω μουσική. Μία φορά την εβδομάδα, όποτε έχουμε ρεπό έρχονται σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες μου το απόγευμα και με βλέπουν που παίζω, κάνουμε πλάκα και το απολαμβάνω!".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ