ΡΕΘΥΜΝΟ

Κουφός: "Να δείξουμε τις αρετές μας"

Κουφός: "Να δείξουμε τις αρετές μας"
INTIME SPORTS

Ειδική αναφορά στην παρουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου έκανε ο Στέργιος Κουφός με δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα στο κλειστό της Πυλαίας (1/12, 5μ.μ.)

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Ρέθυμνο στο κλειστό της Πυλαίας για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και οι Κρητικοί γνωρίζουν πως πρέπει να παίξουν πολύ δυνατά για να έχουν ελπίδες.

Ο Στέργιος Κουφός μίλησε για το σαββατιάτικο παιχνίδι (1/12, 5μ.μ.) στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι αποτελεί μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ.

"Ξέρουμε όλοι ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει το στίγμα του προπονητή του κατά κύριο λόγο", σχολίασε ο Στέργιος Κουφός και συμπλήρωσε:

"Σίγουρα η παρουσία του Παπαδόπουλου είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε όπως επίσης και η παρουσία του Χαραλαμπίδη. Αυτοί οι παίκτες βγάζουν μεγάλη ενέργεια και δημιουργία μέσα από το low post.

Βέβαια, όλη η ομάδα είναι καλή και σκληρή και πιστεύω ειδικά και μέσα στην έδρα τους ότι δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ σε μια χρονική στιγμή που είναι σε πολύ καλή κατάσταση όλη η ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει 4 στα 4 και αυτό δείχνει την δυσκολία του αγώνα. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή ομάδα και μάλιστα έχοντας αυτή την περίοδο πολύ καλή ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση.

Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για εμάς με τον Κάρτερ και τον Μπρέντ να αντιμετωπίζουν μικρά προβλήματα συν την έλευση και του νέου παίκτη του Χορν που έπρεπε να τον βοηθήσουμε να βρει γρήγορα την χημεία της ομάδας μέσα σε λίγες μέρες. Προτεραιότητα για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε και εμείς τις αρετές μας σαν ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και εξαιρετικά προσεκτικοί αν θέλουμε να πάρουμε την νίκη από τέτοια παιχνίδια".

Από την πλευρά του, ο Άκης Καλλινικϊδης υποστήριξε: "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο. Οφείλουμε για την ομάδα μας και για τους εαυτούς μας να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Προερχόμαστε και εμείς από πολύ καλά παιχνίδια και από τέσσερις νίκες και σίγουρα θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όπως και κάθε παιχνίδι στην Α1 και αυτό που μας απασχολεί είναι προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την νίκη".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ