ΡΕΘΥΜΝΟ

Κουφός: "Μόνο κέρδη με Ολυμπιακό"

Κουφός: "Μόνο κέρδη με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Να διατηρήσουν οι παίκτες του τον ενθουσιασμό και την καλή ψυχολογία θέλει ο κόουτς του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός στο ματς με τον Ολυμπιακό (29/01, 19:00, ΝΕΤ).

Το Ρέθυμνο μετά το ρεπό του την προηγούμενη αγωνιστική επιστρέφει στη δράση, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (29/01, 19:00, ΝΕΤ).

" Μετά το αγωνιστικό ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, είχαμε την ευκαιρία και να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα ματς πρωταθλήματος", τόνισε αρχικά ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

" Το καλύτερο παιχνίδι για εμάς είναι να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, σ’ ένα δύσκολο και σκληρό ματς, από το οποίο μόνο κέρδη μπορούμε ν’ αποκομίσουμε. Κατανοούμε την αποστολή μας και ξέρουμε με ποιον παίζουμε.

Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον ενθουσιασμό και την καλή ψυχολογία. Περιμένω να δω και την απαιτούμενη διάθεση από τα παιδιά, έπειτα από την μίνι προετοιμασία που κάναμε για δεκατέσσερις ημέρες. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε ορισμένα νέα πράγματα στο παιχνίδι μας και είναι μεγάλη ευκαιρία, εκτός από τα συστήματα, να δούμε και ορισμένες πεντάδες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής".

Όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας σε συνάρτηση με τον αγώνα απέναντι στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε: " Το παιχνίδι είναι δύσκολο ποιοτικά και αυτό θα μας κάνει καλό, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται και όσον αφορά τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Αυτή είναι και η προτεραιότητά μας, να εμφανιστούμε έτσι όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στον αιφνιδιασμό και οι δύο νέες του προσθήκες του έχουν δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα.

Εμείς ζητάμε από τα παιδιά να συνεχίσουν να μάχονται και να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και δη στον α’ γύρο και να παραμείνουμε δροσεροί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια, ο τραυματισμός του Πέτγουεϊ μας στέρησε τη δυνατότητα διεξαγωγής τεσσάρων ανταγωνιστικών προπονήσεων, καθώς ως γνωστόν το βάθος της ομάδας μας είναι περιορισμένο".

Ράιτ: "Να δείξουμε ανταγωνιστικοί"

Ο Λαμάρ Ράιτ ανέφερε από πλευράς παικτών: " Οι προπονήσεις ήταν πολύ δυνατές αυτήν την εβδομάδα, με στόχο να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της Κυριακής. Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας και το αγωνιστικό ρεπό της 15ης αγωνιστικής, έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά, πράγμα το οποίο κάναμε υπό τις οδηγίες των προπονητών.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, αλλά στόχος μας είναι να δείξουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Έχουμε αποδείξει απέναντι σε όλες τις ομάδες πως είμαστε μία καλή ομάδα και αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά.

Θα αγωνιστούμε με το δικό μας στιλ παιχνιδιού και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική ομάδα, με δυνατή έδρα και καλούς παίκτες. Είναι επιπέδου Ευρωλίγκας και αυτό τα λέει όλα. Παρόλα αυτά θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και αυτό θα επιδιώξουμε".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ