ΡΕΘΥΜΝΟ

Κουφός: "Φορμαρισμένη ομάδα ο Ηλυσιακός"

Κουφός: "Φορμαρισμένη ομάδα ο Ηλυσιακός"
INTIME SPORTS

Για τις προσθήκες του Ηλυσιακού και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αναφέρθηκε ο Στέργιος Κουφός (11/02, 19:00, ΝΕΤ).

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακού στο κλειστό των Ιλισίων (11/02, 19:00, ΝΕΤ).

Αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί.

" Ο Ηλυσιακός είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς προερχόμαστε από μία σκληρή ήττα στο γήπεδό μας από την Καβάλα, η οποία ήρθε και στο τέλος του παιχνιδιού", δήλωσε ο Κουφός και συνέχισε:

"Το άσχημο για εμάς είναι το ότι ο Πέτγουεϊ έκανε δύο προπονήσεις και ο Τζόνσον τραυματίας. Στον Ηλυσιακό αγωνίζεται μία εμβληματική φυσιογνωμία, ο Νίκος Χατζής, ο οποίος δίνει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδα του. Με τις προσθήκες των Τσιάκου, Κοχαντάρεβιτς έχει αποκτήσει και βάθος στο ρόστερ. Μάλιστα αν δεν παίξει ο Κασελάκης, οι γηπεδούχοι θα είναι πιο γρήγοροι και εκρηκτικοί.

Εμείς πρέπει να «γιάνουμε» τις πληγές μας, να δούμε την συμπεριφορά της ομάδα στο ματς με τον Ηλυσιακό, καθώς και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά. Περιμένω την αντίδραση στον εγωισμό των παικτών μου, και παρά τα προβλήματα περιμένω να ανταποκριθούν. Πιστεύω πως θα γίνει ένα σπουδαίο ματς και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Λάτοβιτς: "Δυνατή προετοιμασία"

Ο Νταμίρ Λάτοβιτς πρόσθεσε: " Η προετοιμασία αυτή την εβδομάδα ήταν πάρα πολύ δυνατή και σκληρή. Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρας μας από την Καβάλα και πλέον πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο ματς με τον Ηλυσιακό. Στο μεταξύ μας παιχνίδι του α’ γύρου μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά έχουμε δουλέψει αρκετά στις αδυναμίες μας και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ