ΡΕΘΥΜΝΟ

Κουφός: "Αδυναμία συγκέντρωσης στο δ' δεκ."

Κουφός: "Αδυναμία συγκέντρωσης στο δ' δεκ."
INTIME SPORTS

Ο Στέργιος Κουφός επιστρέφει στον πάγκο του Ρεθύμνου για την σαββατιάτικη αναμέτρηση (26/1, 5μ.μ.) με τον Κολοσσό και ο Έλληνας τεχνικός συνιστά προσοχή στο δ' δεκάλεπτο

Ο Στέργιος Κουφός αφήνει πίσω του την περιπέτεια της υγείας του και θα ξανακαθίσει στον πάγκο του Ρεθύμνου με στόχο την 9η νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής.

"Το παιχνίδι με τον Κολοσσό θα είναι ιδιαίτερο για το λόγο ότι έχουν αλλάξει πρόσφατα προπονητή. Μετά από δυο βδομάδες οι παίκτες αφομοιώνουν το παιχνίδι που θέλει ο νέος προπονητής και ειδικά τώρα που οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά τα στοιχεία του Βασίλη Φραγκιά αφού και την περσινή χρονιά ήταν μαζί και τερμάτισαν σε εξαιρετική θέση και γενικά ήταν μια πολύ καλή ομάδα με πολλές νίκες", σχολίασε ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

"Το χαρακτηριστικό του Κολοσσού είναι η εμπειρία και για εμάς ο ενθουσιασμός. Δε πρέπει να αφήσουμε να κριθεί το παιχνίδι στην εμπειρία γιατί θα έχουν ένα προβάδισμα παραπάνω σε αυτό.

Θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο γήπεδο μας για να τελειώσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να μπορέσουμε να είμαστε οι νικητές και να φτάσουμε στις εννέα νίκες που είναι πολύ σημαντικό για να είμαστε όλο και πιο κοντά στα playoff. Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Είμαστε λίγο προβληματισμένοι με το τέταρτο δεκάλεπτο γιατί πραγματικά εκεί υπάρχει μια αδυναμία συγκέντρωσης από τα παιδιά και δουλεύουμε για να μην το εμφανίσουμε και πάλι αυτό. Πιστεύω με την βοήθεια του κόσμου και με την αγωνιστικότητα που δείχνουμε στην έδρα μας θα φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αγγελόπουλος υποστήριξε: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε το δεύτερο γύρο στο γήπεδο μας με νίκη. Στόχος μας είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας η νίκη και μόνο η νίκη. Ο Κολοσσός μετά την αλλαγή του προπονητή δείχνει διαφορετικό πρόσωπο, πιο σκληρό.

Σίγουρα στην έδρα μας αν επιβάλλουμε το ρυθμό μας και παίξουμε όπως πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Πρέπει όμως γι’ αυτό το λόγο να είμαστε σοβαροί, πολύ πιεστικοί στην άμυνα, να ελέγξουμε όλα τα ριμπάουντ και πιστεύω με αυτά να πετύχουμε ακόμα μια νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ