ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλλινικίδης: "Να προστατέψουμε το "σπίτι" μας"

Καλλινικίδης: "Να προστατέψουμε το "σπίτι" μας"
INTIME SPORTS

Στόχος του Ρεθύμνου είναι να πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Καβάλα και να προστατέψει το "Μελίνα Μερκούρη", όπως τόνισε ο Άκης Καλλινικίδης. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Σταύρος Μυκονιάτης.

Ο Άκης Καλλινικίδης μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ρεθύμνου με την Καβάλα στο "Μελίνα Μερκούρη" για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

" Παίζουμε στην έδρα μας με την Καβάλα η οποία θα έρθει με απουσίες. Αυτό όμως δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προστατεύουμε το "σπίτι" μας και όλα τα παιχνίδια εκτός Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να συνοδεύονται από νίκες", δήλωσε ο Καλλινικίδης και πρόσθεσε:

" Αυτός είναι ο σκοπός μας και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Είχαμε μια καλύτερη εβδομάδα από την προηγούμενη και ελπίζω να φανεί αυτό στο γήπεδο την Κυριακή και να πάρουμε την νίκη".

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Μυκονιάτης δήλωσε: " Παίζουμε ένα παιχνίδι μέσα στην έδρας μας το οποίο καλούμαστε να το κερδίσουμε ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική με το Περιστέρι. Είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε με πια ομάδα παίζουμε.

Δεν επηρεαζόμαστε από τις απουσίες που έχει ο αντίπαλος γιατί θα έρθει εδώ για να διεκδικήσει την νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω την Κυριακή ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ