ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιαπλές: "Να φανούμε ανταγωνιστικοί"

Γιαπλές: "Να φανούμε ανταγωνιστικοί"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την τρίτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά στην Κρήτη.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρη", τονίζοντας ότι στόχος όλων είναι να χαρούν το παιχνίδι και να το γιορτάσουν με τον κόσμο τους.

" Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ευρώπης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μέσα στην έδρα σου είναι κάτι πολύ όμορφο για όλους μας και κάτι που δεν το ζούμε συχνά", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Πρέπει να το απολαύσουμε όλοι, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και όλος ο κόσμος. Θέλουμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι και να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας και με αυτό τον τρόπο να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη στήριξη που μας έδωσε όλο το χρόνο. Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε παίξει είδη δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και όπως τα προηγούμενα δυο θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα παιχνίδια".

Ο Δημήτρης Τσαρούχας είπε: " Παίζουμε εντός έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με τον πρωταθλητή Ευρώπης και σίγουρα αυτό μόνο μας προκαλεί ενθουσιασμό. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί όπως τα προηγούμενα δυο παιχνίδια της σειράς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει όπως και έκανε όλο το χρόνο. Το κίνητρο είναι μεγάλο όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουμε να δείξουμε ακόμα μια φορά ότι αξίζουμε που είμαστε στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ελλάδας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ