ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιαπλές: "Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι"

Γιαπλές: "Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Εύκολο παιχνίδι χαρακτήρισε ο Θανάσης Γιαπλές τον αγώνα της Δευτέρας (1/4, 7μ.μ.) με τον Ολυμπιακό, καθώς το Ρέθυμνο δεν θα έχει το βαθμολογικό άγχος

Ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (1/4, 7μ.μ.) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που ολοκληρώνει την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής των Κρητικών, σχολίασε πως στόχος της ομάδας του θα πρέπει να είναι να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

"Για εμάς είναι ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια, γιατί παίζουμε χωρίς το άγχος της νίκης και το βαθμολογικό άγχος. Αντιμετωπίζουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης", σχολίασε ο Θανάσης Γιαπλές και συμπλήρωσε:

"Πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, και να φανούμε όσο μπορούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και εμείς που στα τελευταία παιχνίδια μας δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε στοιχεία όπως είναι η ενέργεια και η ταχύτητα".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αγγελόπουλος επισήμανε: "Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Μετά από τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και τρεις σημαντικές νίκες που κάναμε, είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Σίγουρα ο στόχος μας είναι να δείξουμε μια καλή εικόνα και να φανούμε ανταγωνιστικοί, έχοντας το μυαλό μας τα επόμενα παιχνίδια που είναι πιο σημαντικά για εμάς και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος αν μπορούμε να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ