ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιαπλές: "Κόντρα στους κατά τεκμήριο καλύτερους"

Γιαπλές: "Κόντρα στους κατά τεκμήριο καλύτερους"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε για την πρόκληση του Ρεθύμνου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά των πλέι οφ, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (29/5,8μ.μ.)

Το Ρέθυμνο δοκιμάζεται με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά των πλέι οφ, όπου προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του και ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/5, 8 μ.μ.).

Ο προπονητής των Κρητικών υπογράμμισε για μία ακόμα φορά ότι ο πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του επετεύχθη.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το Ρέθυμνο από εδώ και στο εξής χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

"Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη", σχολίασε ο Γιαπλές και συνέχισε:

"Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσο αναφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δυο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας transition".

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σιζόπουλος υπογράμμισε: "Ξεκινάει μια σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό και πρωταθλητή Ευρώπης. Σε αυτές τις σειρές αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες και σίγουρα δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να «ενοχλήσουμε» τον Ολυμπιακό όπως το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, που έχουμε πει στην προπόνηση και να δείξουμε ότι αξίζουμε που είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ