ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκοψαν την πίτα τους στον ΑΓΟΡ

Έκοψαν την πίτα τους στον ΑΓΟΡ

Το Ρέθυμνο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη". Διαβάστε αναλυτικά.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" το Ρέθυμνο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο:

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και ο Ερασιτέχνης ΑΓΟΡ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, δείχνοντας την ενότητα που υπάρχει στα δύο τμήματα του συλλόγου. Η παρουσία των παικτών της Ρεθυμνιώτικης ομάδας που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας σίγουρα αποτέλεσε πόλο έλξης για τα μικρά παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΓΟΡ έγινε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιου, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν. Ο πατήρ Νικόλαος Νικηφόρος και ο πατήρ Γιάννης Κλειδής ευχήθηκαν ότι καλύτερο στους ανθρώπους και στα μέλη της ομάδας για το 2012. Το παρόν στην εκδήλωση ακόμη έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Ξενοφών Μαθιουδάκης.

Τυχερός αθλητής από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean αναδείχθηκε ο Ζακ Λαμάρ Ράιτ, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ