ΡΕΘΥΜΝΟ

Δυνατό και φέτος το τουρνουά "Π.Οικονομάκης"

Δυνατό και φέτος το τουρνουά "Π.Οικονομάκης"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Άρη και του Πανιωνίου στο τουρνουά "Π. Οικονομάκης" που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου

Όπως ανακοίνωσε το Ρέθυμνο, το φετινό τουρνουά "Π. Οικονομάκης" θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα τουρνουά που ελπίζει να γίνει θεσμός και φέτος θα είναι πολύ δυνατό, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Άρης θα είναι οι τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν μαζί με τη διοργανώτρια, σε μία χρονική περίοδο που οι ομάδες θα είναι σχεδόν έτοιμες για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου.

"Ανακοινώνουμε επίσημα σήμερα το τουρνουά "ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ" που θα γίνει 4-6 Οκτωβρίου με την συμμετοχή του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας Παναθηναϊκού, της ιστορικής ομάδας του Αρη Θεσσαλονίκης και του Πανιωνίου, που τους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους.

Θα είναι μια γιορτή του μπάσκετ στο Ρέθυμνο όπου οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεων τους σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν 6 αγώνες υψηλού επιπέδου με 4 από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας", ανέφερε η ανακοίνωση.

Παράλληλα, το Ρέθυμνο παρουσίασε την Τρίτη (7/8) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2013-14):

Η 3η συνεχόμενη χρονιά της παρουσίας μας στην BasketLeague ΟΠΑΠ που έρχεται μετά από την εξαιρετική πορεία των τελευταίων 2 χρόνων, μας δημιουργεί συναισθήματα ικανοποίησης αλλά και αυξημένης ευθύνης.

Το Ρέθυμνο Aegean την χρονιά που μας πέρασε βρέθηκε αγωνιστικά στην τετράδα των καλύτερων ομάδων αλλά συγχρόνως ήταν πρώτο στην ποσοστιαία αύξηση των εισιτηρίων σε Πανελλήνιο επίπεδο σύμφωνα με την μέτρηση του ΕΣΑΚΕ για όλες τις ομάδες της Α1 με ποσοστό που ξεπέρασε το 100%!!

Αυτή η πρωτιά ανήκει στους φιλάθλους μας, σε όλους τους "φανατικούς φίλους" μας που γεμίζουν το γήπεδο και στηρίζουν τους αθλητές και την ομάδα μας. Σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια και βέβαια το μεγάλο ευχαριστώ μας.

Για την χρονιά που έρχεται η διοίκηση της ΚΑΕ και το τμήμα μάρκετιγκ αφουγκραζόμενοι τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης αλλά και τις επιθυμίες-παρατηρήσεις των φιλάθλων μας, με σύνθημα "Μαζί ακόμα πιο ψηλά" εγκαινιάζει νέες προσεγγίσεις και προϊόντα που πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσουν τους φίλους μας αλλά θα δώσουν την δυνατότητα να έρθουν στην "παρέα" μας ακόμα περισσότεροι. Έτσι λοιπόν:

1. Κρατάμε για 3η χρονιά σταθερές τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στις 4 γνωστές σε όλους κατηγορίες, δηλαδή την V.I.P. και Exclusive στις θύρες 1 και 5, τα Supporter και Friends στην Θύρα 3 και προσθέτουμε 2 νέες με μειωμένες τιμές, που θα δώσουν την δυνατότητα να έρθουν στο γήπεδο περισσότεροι φίλοι μας.

Τα νέα εισιτήρια είναι το Fanclub που θα βρίσκεται πίσω από τις ρακέτες στις θύρες 1 και 5 και το Economy που θα είναι στην θύρα 4 και στοχεύει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, τους άνεργους, πολύτεκνους και ειδικές ομάδες.

2. Θεσπίζουμε το πρόγραμμα "φέρε τον φίλο σου στην παρέα μας" που αφορά τους παλαιούς κατόχους διαρκείας, οι οποίοι φέρνοντας ένα νέο φίλο θα έχουν έκπτωση 10% στην κάρτα τους και άλλα bonus η προνόμια.

3. Μετά από απαίτηση των φίλων μας που ζουν στην ευρύτερη περιφερειακή ενότητα του Ρεθύμνου δημιουργούμε σημεία πληροφόρησης στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Επισκοπή του Δήμου Ρεθύμνου, στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Σπήλι του Δήμου Λάμπης και στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου. Στα σημεία αυτά οι φίλοι μας μπορούν να ενημερώνονται για τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και για τα εισιτήρια των αγώνων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, το κύπελλο, τους φιλικούς αγώνες και τις εκδηλώσεις μας. Αυτή η πρωτοβουλία, το άνοιγμα δηλαδή στην περιφέρεια, πιστεύουμε οτι θα δώσει μια νέα δυναμική και θα βοηθήσει τους φιλάθλους του μπάσκετ και της ομάδας μας που ζουν μακριά από το Ρέθυμνο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας.

4. Οι κάρτες διαρκείας για την νέα χρονιά θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες και οι μεν παλιοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώνουν κατα προτεραιότητα κρατώντας την θέση τους μέχρι τις 23/8, οι δε νέοι φίλοι μας καλό θα είναι να κρατήσουν και να προμηθευτούν τις κάρτες τους μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι φίλοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean στην Λεωφ. Κουνουριώτη 129 , τηλεφ 2831036279, αλλά και στα σημεία πληροφόρησης που αναφέραμε πιο πάνω, καθώς επίσης στην ιστοσελίδα μας www.rethymnobc.gr".

Δυνατό και φέτος το τουρνουά "Π.Οικονομάκης"

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ