ΡΕΘΥΜΝΟ

Αρχίζει ο σχεδιασμός στο Ρέθυμνο

Αρχίζει ο σχεδιασμός στο Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Αρχίζει ο σχεδιασμός στο Ρέθυμνο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος και στόχος όλων είναι να δημιουργηθεί και τη νέα χρονιά ένα τέτοιο... εκρηκτικό μείγμα, ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Στέργιος Κουφός ήδη έχει αρχίσει μαζί με τη διοίκηση να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να βρεθούν Αμερικανοί "λαβράκια" για να ενισχύσουν την ομάδα, ενώ θα προσπαθήσουν να χτίσουν ένα ρόστερ που θα είναι ακόμα πιο συμπαγές.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο "Hxos FM 94,2", λέγοντας μεταξύ άλλων: " Όποιος πει ότι περίμενε αυτή την πορεία θα πει ψέματα. Ένα παραπάνω άγχος που με διακατείχε ειδικά στην αρχή ήταν πως έπρεπε να αποδείξουμε πως η πόλη έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει και να κρατήσει μια ομάδα στην Α1 χωρίς αυτή να αποτελεί ασανσέρ.

Ο στόχος ήταν να μπορέσουμε να σβήσουμε την κακή εικόνα της προηγούμενης θητείας μας στην Α1 και να αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε εκεί. Τώρα, καταλαβαίνει όλος ο κόσμος πως είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που ζήσαμε μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας 15 νίκες.

Εμείς και ο Κολοσσός ήμασταν οι μοναδικές ομάδες που κάναμε έξι εκτός έδρας νίκες. Βλέπαμε τις υποχρεώσεις μας, ημέρα με την ημέρα και αγώνα με τον αγώνα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ