ΡΕΘΥΜΝΟ

"Αναμένω την πλήρη αποκατάσταση..."

"Αναμένω την πλήρη αποκατάσταση..."
INTIME SPORTS

Ο πρώην τεχνικός του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του μάνατζερ του Ρεθύμνου, Τάσου Τριανταφύλλου σε τηλεοπτικό σταθμό και την ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του μάνατζερ του Ρεθύμνου, Τάσου Τριανταφύλλου, σε τηλεοπτικό σταθμό και την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Agean, o τέως προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

" Χαίρομαι για την σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean που εκδόθηκε εξ αφορμής της προσβλητικής για μένα προχθεσινής τηλεοπτικής συνέντευξης του γενικού διευθυντή της ομάδας, Αναστάσιου Τριαντάφυλλου. Ήταν γνωστή σε εμένα η απόφαση του Δ.Σ. της ΚΑΕ πως για διαφορά αθλητικής φιλοσοφίας και μόνο επήλθε η λύση της συνεργασίας μας.

Αναμένω την πλήρη αποκατάσταση της τροθείσης επαγγελματικής μου τιμής από εκείνον που βάναυσα την προσέβαλε".

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου, η οποία ξεκαθάρισε προηγουμένως πώς δεν υιοθετεί σχόλια και προσωπικές απόψεις οποιουδήποτε για θέμα που ήδη έχει αποφασίσει το Δ.Σ., ενώ πρόσθεσε πώς τιμά τους ανθρώπους που εργάστηκαν στην ομάδα: " Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean δηλώνει ότι δεν υιοθετεί σχόλια και προσωπικές απόψεις οποιουδήποτε γιά θέματα που ήδη έχουν απασχολήσει και έχει αποφασίσει σχετικά το ΔΣ της ομάδας μας.

Το Ρέθυμνο Aegean είναι πιστό στις αρχές και την φιλοσοφία που έχει χαράξει, τιμά τους ανθρώπους που εργάστηκαν και εργάζονται μαζί μας, παραμερίζοντας τις όποιες αστοχίες, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ