ΚΑΟΔ

Ζάρας: "Μπορούσαμε να το κλέψουμε"

Ζάρας: "Μπορούσαμε να το κλέψουμε"

Σύμφωνα με τον Θόδωρο Ζάρα ο ΚΑΟΔ μπορούσε να... κλέψει τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι. Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr

Η καλή εμφάνιση του Θόδωρου Ζάρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της ήττας από το Περιστέρι.

Ο 27χρονος γκαρντ είδε τους 13 πόντους που σημείωσε, όλους στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, να μην αποδείχθηκαν αρκετοί ώστε η ομάδα της Δράμας να μπορούσε να αποδράσει από το κλειστό της οδού Τζον Κένεντι.

Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη μέρα όπου υπάρχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» θέλοντας να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον δεξιό του ώμο.

Ο Ζάρας σχολιάζοντας την χθεσινή εμφάνιση του ΚΑΟΔ στην επιστροφή του στην Α1 τόνισε στο Sport24.gr: "Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την στιγμή που χάσαμε παρά το γεγονός ότι παλέψαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το... κλέψουμε".

Στα τελευταία λεπτά όμως ήμασταν άτυχοι αφού δεν μας βγήκανε κάποια σουτ και στην αντίπερα το Περιστέρι ευστόχησε σε τρίποντα που είναι αλήθεια ότι μας «πλήγωσαν» στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μπορεί η ήττα αυτή να μην μας κοστίσει στην πορεία του πρωταθλήματος αλλά το σίγουρο είναι ότι αν κερδίζαμε τα οφέλη θα ήταν πολλαπλά για μας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά όπως και στα λάθη μας».

Για την δική του εμφάνιση σχολίασε: "Το μόνο που προσπάθησα να κάνω ήταν να βοηθήσω την ομάδα μου να φθάσει στην νίκη», ενώ για το ότι μετά το δεύτερο δεκάλεπτο οι 13 πόντοι που σημείωσε δεν είχανε συνέχεια είπε: «Δεν μου βγήκανε κάποια σουτ και όπως αποδείχθηκε με κλείσανε καλύτερα".

Κι όσο για το γεγονός πέραν της ήττας από το Περιστέρι έδειξε ένα αξιόμαχο σύνολο υποστήριξε: "Ο χρόνος θα αποτελέσει σύμμαχός μας. Φάνηκε και στα τελευταία μας φιλικά πως αρχίζουμε να βρισκόμαστε καλύτερα και μέρα με την ημέρα το ποσοστό αυτό θα αυξάνεται".

Τέλος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» σημείωσε: "Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες για την συνέχεια. Το πιο σημαντικό θα είναι να γεμίσει το γήπεδο από τους φιλάθλους του ΚΑΟΔ που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ