ΚΑΟΔ

Ζάρας διετίας, επιμένει για Κυρίτση

Ζάρας διετίας, επιμένει για Κυρίτση
INTIME SPORTS

Ο Θόδωρος Ζάρας απάντησε θετικά σήμερα στην πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 με τον Γιώργο Καλαφατάκη να επιμένει για την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση.

Ο Θόδωρος Ζάρας έκανε σήμερα την σκέψη του πράξη και απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 για νέο συμβόλαιο δύο ετών.

Με τον τρόπο αυτό έκανε πράξη την επιθυμία του Γιώργου Καλαφατάκη αλλά και την δική του να παραμείνει σε μία ομάδα για περισσότερο από έναν χρόνο.

Πλέον απομένει να φανεί αν κάτι ανάλογο γίνει και με τον Κώστα Κακαρούδη που στο ξεκίνημα της εβδομάδας είχε αφήσει να εννοηθεί πως μέχρι το τέλος της θα δώσει την απάντησή του.

Εν τω μεταξύ ο «Καλάφας» μετά την μη παραμονή του Κώστα Χαραλαμπίδη εκτός του Σωτήρη Καραποστόλου θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του από την ελληνική αγορά και τον Αλέξη Κυρίτση.

Το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί και ο Καλαφατάκης βλέπει στο πρόσωπο του 30χρονου γκαρντ τον παίκτη εκείνο που μαζί με τον Θεσσαλό θα αποτελέσουνε το δίδυμο που θα καλύψει την θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Όσο για τον Καραποστόλου όπως έδειξε την τελευταία διετία στην Καβάλα – όποτε τον χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Πρίφτης - μπορεί να δώσει λύσεις και στην θέση του πλέι μέικερ αφού είχε ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό με επιτυχία.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ