ΚΑΟΔ

Βασόγιεβιτς: "Πρόκληση στη καριέρα μου"

Βασόγιεβιτς: "Πρόκληση στη καριέρα μου"

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΚΑΟΔ έδωσε ο Νίκολα Βασόγιεβιτς, ο οποίος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει αυτός κι η ομάδα

Ο Νίκολα Βασόγιεβιτς ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΚΑΟΔ. Ο Σέρβος γκαρντ από χθες (25/8) βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Μέξα. Ο 28χρονος αθλητής παραχώρησε στον επίσημο διαδικτυακό χώρο της ΚΑΕ την πρώτη του συνέντευξη μιλώντας για τα συναισθήματα του αλλά και για τις επαφές που είχε πριν πει το "ναι" στην πρόταση των Δραμινών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις με τον ερχομό σου στην Ελλάδα; Είσαι σε μια καινούρια ομάδα, σε ένα καινούριο πρωτάθλημα, είναι μια νέα πρόκληση;

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω τον εαυτό μου, για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν.

Έχεις μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας για τον ρόλο σου; Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Ναι, είχαμε μια συνομιλία, αλλά είναι βέβαιο ότι θα μιλήσουμε πλέον και πιο αναλυτικά για τον ρόλο μου στην ομάδα και γενικότερα για την φιλοσοφία μας σαν ομάδα, ώστε να κάνουμε στο γήπεδο ότι χρειάζεται για να πετύχουμε το πλάνο μας. Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος στον ΚΑΟΔ.

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα; Μίλησες με κάποιον πρώην παίκτη του ΚΑΟΔ;

Συζήτησα με τον Νίκολα Μάρκοβιτς για το ενδεχόμενο να παίξω στον ΚΑΟΔ. Μου είπε πολύ καλά λόγια και για την ομάδα και για την πόλη και με προέτρεψε να αποδεχθώ την πρόταση. Ο ίδιος μου είπε ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχε με την ομάδα, οπότε για μένα είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να την ζήσω.

Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΚΑΟΔ από το Νίκολα Βασόγεβιτς;

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ