ΚΑΟΔ

"Βαδίζουμε στην σωστή κατεύθυνση"

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΚΑΟΔ απέναντι στον Πανιώνιο, ο Ρομπ Λο, τονίζει μέσω του Sport24, πως οι Δραμινοί βαδίζουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Ήταν μια από τις μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση. Ο ΚΑΟΔ κατάφερε να αποκτήσει παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό από μόνο του αποτέλεσε είδηση! Ο Ρόμπ Λο είναι ο παίκτης από τον οποίο περιμένουν πολλά στη Δράμα.

Ο Νεοζηλανδός φόργουορντ χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής και της καριέρας του, όμως στο τελευταίο παιχνίδι ήταν καθοριστικός. Για την 6η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση με την πράσινη φανέλα (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη νίκη των Δραμινών στο πρωτάθλημα, μίλησε στο Sport24.gr για το παιχνίδι και την προσωπική εμφάνιση, ενώ μίλησε και για την συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά, όλα ξεκίνησαν, όμως, μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες. "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς", ήταν τα πρώτα λόγια του, για να προσθέσει ότι "προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με σκοπό να πάρουμε τη νίκη. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια".

Σχετικά με την προσωπική εμφάνιση που πραγματοποίησε φρόντισε να μοιραστεί την επιτυχία με τους συμπαίκτες: "Έκανα καλή εμφάνιση, αλλά αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου δεν θα τα κατάφερνα. Με βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι και τους ευχαριστώ".

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο ΚΑΟΔ να φτάσει ψηλά τη φετινή σεζόν;

"Ναι το πιστεύω. Η ομάδα βαδίζει στην σωστή κατεύθυνση και μπορούμε να πάρουμε περισσότερες νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει, όμως, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα".

Φαντάζομαι πως πλέον νιώθεις πιο άνετα...

"Σίγουρα. Πλέον νιώθω πιο άνετα στην Ευρώπη. Με όλους στον ΚΑΟΔ νιώθω άνετα και θέλω να βοηθήσω περισσότερο. Είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες".

Ποιο είναι το μεγάλο ατού του φετινού ΚΑΟΔ;

"Είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, η οποία είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας μας. Προετοιμαζόμαστε σκληρά σε αυτό το κομμάτι κάθε αγωνιστική".

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα;

"Μ’ αρέσει η Ελλάδα. Το μπάσκετ εδώ βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ο κόσμος εδώ είναι ζεστός σε κάθε παιχνίδι. Αυτό, ομολογώ, δεν το έχω ξαναδεί".

Αγωνίστηκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Νέα Ζηλανδία. Πόσο σε βοήθησε αυτή η εμπειρία;

"Ήταν σπουδαία εμπειρία για μένα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν η σπουδαιότερη εμπειρία που θα μπορούσε να έχει ένας μπασκετμπολίστας της χώρας, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα θυμάμαι για πάντα την εμπειρία αυτή. Με βοήθησε πάρα πολύ!"

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ