ΚΑΟΔ

Το φλουρί στον Χαραλαμπίδη

Το φλουρί στον Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν ο τυχερός της κοπής της φετινής πίτας του ΚΑΟΔ αφού του έτυχε το φλουρί.

Στον Κώστα Χαραλαμπίδη έτυχε το φλουρί της φετινής πίτας του ΚΑΟΔ που κόπηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Δράμα.

Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του 35χρονου διεθνή γκαρντ σε μία εκδήλωση που έγινε μέσα σε οικογενειακό κλίμα στις εγκαταστάσεις του κτήματος ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ.

Σε μία εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν όλο το αγωνιστικό τμήμα, μαζί με τους μετόχους και το ΔΣ της ομάδος με την κοπή της πίτας να έγινε από τον νέο πρόεδρο της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 Αριστείδη Ιωαννίδη.

Μετά την κοπή της πίτας ο ιδιοκτήτης της ομάδος παρέθεσε γεύμα και κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου.

Σήμερα εξάλλου αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ επισκέφθηκε το 8ο Δημοτικό Σχολείο της Δράμας. Συγκεκριμένα αυτή αποτελούτανε από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καλαφατάκη και τους παίκτες Θόδωρο Ζάρα, Σταμάτη Μπένα, Έντιν Μπάβτσιτς και Αθανάσιο Ιωακειμίδη.

Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου και οι δάσκαλοι. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Καλαφατάκης και οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα τονίζοντάς τους ότι πρέπει να κοιτάνε τα μαθήματά τους και μετά ότι άλλο ασχολούνται, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν. Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες και τον προπονητή και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους το δώρο που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά και ήταν ένα κολάζ με το χάρτη του Νομού Δράμας με το σήμα του ΚΑΟΔ στο μέσο και επικεφαλίδα το «ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ» το οποίο παρέδωσαν μαζί με ένα ημερολόγιο του σχολείου.

Πριν αποχωρήσουν η ομάδα του ΚΑΟΔ έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» με πρώτο αυτόν της Κυριακής – μεθαύριο - με τον Πανιώνιο.

Οι επισκέψεις του ΚΑΟΔ στα πλαίσια της δράσης «ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ» θα συνεχιστούν με στόχο να έλθουν κοντά στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά αλλά και το επίσης σημαντικό η δημιουργία νέων φιλάθλων που τόσο ανάγκη έχει ο αθλητισμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η νέα απουσία για τον Καλαφατάκη εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο έχει να κάνει με τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ στην προπόνηση της Δευτέρας είχε βγάλει το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και από εκείνο το σημείο ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Τζέρεμι Χαντ που προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ